Plumlovský řízek
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 9 078 kJ / 2 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 386,96 g |
Tuky | 66,92 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,58 g |
Sodík | 1,47 g |
Sůl | 3,43 g |
Sacharidy | 4,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept není můj, ale je to krajová specialitka, kterou vám u nás uvaří v každé druhé hospodě :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 10. 2010 17:38
Mirusha vítej na topreceptech a přičti si bodík i ode mne
5. 10. 2010 16:43
Zajímavý ,ukládám
5. 10. 2010 15:23
Take urcite vyzkousim, zatim +12.
5. 10. 2010 12:23
receptík je pěkný lákavý,ale já bohužel bez klobásky,ale ukládám a vyzkouším.+1
5. 10. 2010 11:55
Ja by som k tomu tiež urobila varené zemiaky a určite šalát,ale recept sa mi moc páči a určite ho vyskúšam.+9
5. 10. 2010 11:21
Ježiš, to vypadá úžasně... Už jsem si našla Plumlov na Mapy.cz a přečetla historii zámku... Jak může dobré jídlo zároveň rozšiřovat obzory...
Posílám bod, protože to nemůže být jiné, než dobré...
Posílám bod, protože to nemůže být jiné, než dobré...
5. 10. 2010 11:15
Určitě to bude dobré, ale smažený řízek, smažené oko, smažená klobása a k tomu ještě smažená (fritovaná) příloha je trochu moc. Snad jednou za rok s vařbramborem .
5. 10. 2010 11:10
5. 10. 2010 11:10
Bibinko,tak pises,ze je to u nas krajova specialita,ale v bydlisti mas Jindrichohradecko..Plumlov je kousek jinde,ne? To ja jen,ze jsem myslela ze jsme "skoro sousedky "Ale jinak pochopitelne davam do oblibenych a sbihaji se mi sliny...jo a bodika taky-to je jesnacka
5. 10. 2010 11:04
5. 10. 2010 10:44
"Plumlovák" je tady klasika. Je výborný, většinou fakt obrovský a sytý. Nabízejí se většinou obě verze, dříve byl jen vepřový. A u Pácla se už zase výborně vaří.
5. 10. 2010 09:38
isahu: Tak nejznámější restaurace v Plumlově je Pácl....Tam ho měli vždycky nejlepší...a největší Ale to už je nějaký ten pátek zpátky...
Bibinka: Moc děkuju za uvítání, já zatím jen vařila podle receptů ostatních a bodíkovala až teď jsem začala fotit i svoje "vývory" a postupně to začít zveřejňovat... Jinak přibudou ještě dorty a cukroví, v tomhle jsem doslova blázen, peču minimálně jednou do týdne
Bibinka: Moc děkuju za uvítání, já zatím jen vařila podle receptů ostatních a bodíkovala až teď jsem začala fotit i svoje "vývory" a postupně to začít zveřejňovat... Jinak přibudou ještě dorty a cukroví, v tomhle jsem doslova blázen, peču minimálně jednou do týdne
5. 10. 2010 09:31
Mirusho, vítám tě v naší Topkové rodině, jejímž členem jsi už nějaký pátek, ale já tě tu neviděla. Přeju ti, aby se ti tu líbilo a našla tu spoustu báječných receptů
Plumlovský řízek se mi líbí a tak ti dávám 4.bod
Plumlovský řízek se mi líbí a tak ti dávám 4.bod
5. 10. 2010 09:09
mám pocit, že jsem to dokonce při dovolené v Plumlově v nějaké hospodě jedla a že mi to chutnalo v každém případě ukládám, kuřecí maso je u nás nejčastější a tato úprava vypadá dobře
5. 10. 2010 08:43
spagetka - dá se i tak většinou v restauraci nabízí obě verze, ale já upřednostňuji spíš tu drůbež
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 16 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 55 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 3 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Matka Tereza milovala pálivá indická jídla, která si kupovala na ulici, ujížděla na čokoládě a musela mít zmrzlinu
16 nejlepších receptů na řízky: Česká klasika nikdy neomrzí
Další recepty
Tématické fráze: restaurace u pácla restaurace u pácla plumlov menu plumlovák u pácla kureci speciality recepty plumovský řízek restaurace pácl plumlov plumlovský vepřový řízek plumlovák recept těstíčko na plumlovský řízek kuřecí plumlovský řízek veprovy plumlovsky rizek plumlovské řízky pacl plumlov pumlovský řízek rizek plumlovský kuřecí řízek prumlovsky rizek plumbovsky rizek plumlovký řízek
Suroviny: prsa kuřecí, vejce, klobása, sýr eidam, kečup sladký, sůl, pepř, paprika sušená sladká, olej, vejce, mouka polohrubá, mléko, sůl, pepř
Plumlovský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/14MR
33 názorů