Paštika z jater a bůčku
Výtečná zavařená paštika z jater a bůčku jistě potěší všechny milovníky čehokoliv masového a překvapí vás svojí jednoduchou přípravou. Její chuť nejlépe vynikne na čerstvém křupavém pečivu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
8-10 skleniček od přesnídávky
Nutriční hodnoty
Energie | 13 267 kJ / 3 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 296,88 g |
Tuky | 201,96 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 4,22 g |
Sodík | 5,62 g |
Sůl | 13,74 g |
Sacharidy | 41,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 6. 2016 19:35
Paštika,protože se steriluje,vydrží dlouho.Přesně nevím,sníme jí za pár týdnů.
A určitě je lepší mít jí v chladnějším prostředí.
A určitě je lepší mít jí v chladnějším prostředí.
20. 6. 2016 14:56
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak dlouho paštika vydrží, když obsahuje vejce? A je potřeba ji mít v ledničce nebo stačí ve sklepě jako marmelády a pod.? Děkuji předem za odpověď
13. 12. 2014 05:41
Dobrý den Vám přeji Všem. Mám dotaz. Jaká je teplota při sterilování? A zda se tak dá sterilovat Tohle? Kachní paštika z kachního masa kachních jater sádla a koření? Děkuji za odpověď. Petr.
16. 7. 2013 20:47
Pro Cathleen:A proč ne?Ty se při sterilování také dotáhnou
31. 10. 2010 13:56
No, s tou dobou zavaření, nevím....maso se má zavařovat dvě hodiny (najdete to v každé "zavařovací" knížce), ale hlavně bych ho nedávala do sklínek se šroubovacími víčky. Pokud není paštika určena k rychlé spotřebě.
31. 10. 2010 11:17
31. 10. 2010 10:32
Dělám ji přesně podle receptu.Nezkoušela jsem dát žádné koření.1a1/2hod. na zavaření stačí.
31. 10. 2010 10:11
Vypadá to zajímavě.Žádné koření se tam jinak nedává.To zkusím při nejbližší příležitosti.Doba sterilace je dostačující.Dík
31. 10. 2010 09:47
Moc se mi to líbí i z drůbežích. Stále se chystám, ale nějak se na to nedostávám . Tobě ale +bodík 2
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez.
Přidáno před 6 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Právě bylo uvařeno:
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 30 minutami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 47 minutami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Anetka.a uvařil před 3 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
eliskac uvařila před 3 hodinami
Krevety s brokolicí a špagetami
mibrix uvařil před 3 hodinami
Jarní palačinka z červené čočky s uzeným lososem a medvědím česnekem
kraloja uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
Jak na rychlou domácí paštiku. Víte, jak ji správně zavařit? Poradíme, čím ji okořenit a dochutit
Další recepty
Tématické fráze: pastika z veprovych jater domácí paštika z bučku a jater zaváření paštiky sterilování paštiky paštika z kuřecích jater a bučku domácí paštika z bůčku domaci pastika z veprovych jater a bucku paštika z vepřových jater na zavaření recept na paštiku z vepřových jater jak sterilovat paštiku jak dlouho zavarovat pastiku paštika z pečeného bůčku paštika z jater a vepřového masa paštika z jater domácí paštika z jater a bůčku domácí paštika z vepřových jater sterilovaná sterilovaná paštika vepřová domácí paštika recepty jak dlouho sterilovat paštiku recept pastika z veprovych jater
Suroviny: játra vepřová, bůček uzený, vejce, sůl, pepř mletý
Paštika z jater a bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j834
9 názorů