Zázvorky bez amonia
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 571 kJ / 1 571 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,43 g |
Tuky | 12,56 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 102 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 323,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nejen hotové zázvorky potřebují svůj čas na dozrání. Také při jejich přípravě je lepší nespěchat. Než je dáte do trouby, nechte je chvíli zdřímnout na plechu.
Použila jsem jednou i čerstvý nastrouhaný zázvor a bylo to také výborné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 11. 2010 13:03
Určitě letos vyzkouším...Zázvor miluju +5
14. 11. 2010 15:30
Zizalo já jsem čerstvý zázvor normálně nastrouhala najemno.....
A většinou to dělám tak, že těsto nechám odpočinout přes noc a další večer zázvorky vykrojím, nechám do rána na plechu a pak peču...ale pekla jsem i když odpočívaly na plechu třeba jen 3 hodinky
A většinou to dělám tak, že těsto nechám odpočinout přes noc a další večer zázvorky vykrojím, nechám do rána na plechu a pak peču...ale pekla jsem i když odpočívaly na plechu třeba jen 3 hodinky
14. 11. 2010 14:53
14. 11. 2010 14:28
Hmmm, to zní kouzelně!!! Asi se do toho vrhnu, miluju zázvor na všechny způsoby. Zařadím si to do oblíbených +1
14. 11. 2010 14:22
Moje babička nechávala zázvorky do rána na plechu, pak je teprve pekla. Potřebovaly hodně dlouhou dobu na rozležení, pekla je dřív než perníčky, přibližně touto dobou.
Hanko, nad použitím čerstvého zázvoru jsem přemýšlela vloni, jsem ráda, že mi někdo potvrdil, že to lze. Asi bych dala jen čerstvě vylisovanou šťávu z něj, jde to dobře lisem na česnek
Hanko, nad použitím čerstvého zázvoru jsem přemýšlela vloni, jsem ráda, že mi někdo potvrdil, že to lze. Asi bych dala jen čerstvě vylisovanou šťávu z něj, jde to dobře lisem na česnek
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 2 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 5 hodinami
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 1 hodinou
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 4 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 4 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 5 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 5 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 6 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 6 hodinami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Poslední večeře princezny Diany: Lady Di si před tragickou nehodou dávala mořský jazyk, zeleninovou tempuru a omeletu
Kalendář vánočního pečení: Do čeho se pustit v druhé polovině listopadu? Pečeme zázvorky, perníčky a klasickou štolu
Jak na měkké zázvorky: Zázvorky potřebují na změknutí čas, a když jim trochu pomůžeme, budou brzy měkké jako obláčky
Další recepty
Tématické fráze: zázvorky zázvorky recept nejlepší zázvorky zazvorky z cerstveho zazvoru recept na zázvorky amonium co je amónium nejlepsi recept na zazvorky zazvorky cukrovi vánoční cukroví nejlepší recepty zázvorky amonia recept zázvorky bezlepkové zázvorky vánoční cukroví zázvorky amonium recepty co je to amonium cukroví zázvorky recepty zazvorky výborné zázvorky nejlepší vánoční cukroví zázvorky
Suroviny: cukr písek, mouka hladká, vejce, mléko, zázvor mletý, kůra citronová, prášek do pečiva
Zázvorky bez amonia
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VQ4v
20 názorů