Utopenci s křenem
Suroviny pro 16
16
Nutriční hodnoty
Energie | 860 kJ / 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,88 g |
Tuky | 1,01 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2011 00:57
A málem bych zapoměl, díky za fotky.
19. 2. 2011 00:55
Jestli máte drůbeží špekáčky, těm stačí 4-5 dní, provázkem vázané pravé vepřové špekáčky a telecí párky zrají o 3-4 dny déle. To jsou ale muka kolem toho chodit každý den a odolávat pokušení, jestli užžžžžž! Nevím, jak ostatní, ale já teda vydržím 3 dny a už odebírám testovací vzorek, a vždy mně překvapí, jak je vynikající ten posledný kousek...
18. 2. 2011 23:32
Dnes jsem je naložila, poslala obrázky a mám dotaz - jak dlouho by měly být naložené?
Děkuji za odpověď, sama nemám žádnou představu...
Děkuji za odpověď, sama nemám žádnou představu...
26. 11. 2010 14:37
Teď vymizeli, ale byli v Penny ještě předloni. Já osobně mám nejraději ty klasické vepřové, provázkem vázané. Sice dýl zrají, ale stojí to za počkání
26. 11. 2010 14:03
Já osobně krůtí špekáčky neviděla (drůbeží - kde bylo různé složení jo), telecí párky jsem taky viděla....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 6 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 10 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Využití křenu v kuchyni: Český ženšen má všestranné použití. K čemu všemu se hodí?
Uzeniny v teplé kuchyni: Výrazně zlepší chuť pokrmů, vaření s nimi je obvykle jednoduché a rychlé
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Další recepty
Tématické fráze: utopenci utopenci recept jak dlouho zrají utopenci utopenci se zelim a krenem naložení křenu utopenec s křenem recept na utopence recepty na utopence recept na utopence z ohnivého kuřete fazole s křenem předkrmy recepty recept utopenci utopenci zalité teplým lákem utopenci složení naloženi křen utopenci doba utopenci s telecích parku utopenec recept sterilizovane utopenci utopenci z ohnivého kuřete recept
Suroviny: špekáček, cibule, paprika sušená sladká, křen, feferonka, olej
Utopenci s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZW66
5 názorů