Předvánoční koláč plný vůně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 24 482 kJ / 5 851 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,71 g |
Tuky | 185,22 g |
Vláknina | 39,00 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 598 mg |
Sůl | 1,98 g |
Sacharidy | 940,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 1. 2015 16:03
Dělám z hladké mouky, 1a 3/4 hrnku,půl hrnku moučkového cukru,půl másla, 1 hrnek mléka, jinak všechny suroviny stejně. Není v tom rozdíl, jen mám raději recepty bez vážení. V horkovzdušné troubě 175°C 20 minut. Jinak potvrzuji,opravdu neni suchý, naopak, vláčný a výborný. Posílám bodík a přidávám fotky
24. 11. 2012 14:44
dnes jsem ho upekla a je výborný, myslím, že moc dlouho nevydrží
30. 11. 2010 13:19
30. 11. 2010 12:53
Jasně to může být u kynutého těsta ale tohle je třené klidně tam můžete přidat ovoce kolik chcete opravdu doporučuju zkusit je fakt dobrý a křehký
30. 11. 2010 12:23
jana remkova: jen mi přišlo, že je hodně těsta a málo jablek. u nás to musí být přesně naopak. málo těsta a hoooodně moc ovoce nebo náplně.
30. 11. 2010 11:58
Jinak vás zdravím z Jihu Moravy.
30. 11. 2010 11:54
ne je s jablkama ale já je neloupu pokud mají pěknou slupku a sušší není,pokud tam dáš dost ovoce nemá chybu.můžeš tam dát jakékoliv.
30. 11. 2010 11:54
finneta, já myslím, že Katka použila ta jablka se slupkou, proto to vypadá, jak švestky. Sušší? Proč by měl být suchý?
30. 11. 2010 11:49
není náhodou ta buchta na obrázku se švestkami? jinak mi přijde, že je asi sušší,ne?
30. 11. 2010 11:49
Katko a že ses nepřidala už dávno!! A opět nezaregistrovaná! Já se vůbec nedhlašuji
30. 11. 2010 11:44
pěkný recept a asi rychlovka to mám ráda+1katkas,vítej na topkách.
30. 11. 2010 11:30
MOOC vám děkuju za přivítání přiznám se že tuto závislost mám asi rok.
30. 11. 2010 11:26
katkas1 i já tě vítám u nás na topreceptech a uděluji ti bodík, máš stejný, krásný talíř, jaký mám já
30. 11. 2010 11:24
Katkas1, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového a dalšího člena a ať se ti u nás líbí. Zároveň tě upozorňuji na "Topkovou závislost", které podlehlo mnoho z nás
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 15 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 18 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 6 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 7 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 7 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 8 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 8 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 8 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 9 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 11 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 11 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pomazánky jsou vděčné jídlo. Existuje jich nepřeberné množství. Přesvědčte se sami
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Tématické fráze: trena buchta s jablky posýpka na koláče recept vánoční koláč předvánoční buchta kolac plny jablek jablecna buchta s posypkou třená buchta s jablky top mouc jablečný koláč s posypka láďa hruška koláč pomazánkové máslo, jablka třený jablkový koláč jabkovy lity kolac třená buchta s posypkou buchta s jablky a posypkou jablečný koláč na plech předvánoční dobroty recept třená buchta s jablkami buchta s jablky a posypka jablková buchta láďa hruška třený koláč bez vážení
Suroviny: cukr moučkový, mouka polohrubá, tuk hera, vejce, mléko, prášek do pečiva, sůl, jablko, skořice, máslo, mouka polohrubá, cukr moučkový
Předvánoční koláč plný vůně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/19r3
14 názorů