Nudličky po asijsku
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 711 kJ / 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,54 g |
Tuky | 10,97 g |
Vláknina | 16,95 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,61 g |
Sacharidy | 51,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj- Nejlepší recepty od Babicy-(dárek, který jsem včera dostala)
Jako příloha je uvedená rýže, já však bych k takové minutce rýži nepozřela, k té potřebuji šťávu. Jídlo je vynikající a třebaže mám většinou špatnou zkušenost s kýtou, byla jsem mile překvapená její měkkostí. Samozřejmě lze použít i jiné vepřové maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 1. 2011 21:23
marunda jéé díky, až teď jsem si všimla!
1. 1. 2011 21:12
to je jasné, zapomněla jsem Ti písnout, že jsem přidala foto. Díky moc
1. 1. 2011 14:18
Petro, to mám radost. Jasně, každý si to uvaří podle sebe, já jsem taky měla šťávu, jen někdo ji třeba nepotřebuje, tak se řídí receptem
1. 1. 2011 12:50
Jani, tak jsme před chvilkou dojedli. Je to moooooooooc dobré. Jen jsem koupila zelí kupované je tam víc druhů a přidala jsem víc sójovky a dusila s vodou. Aby byla šťáva. S těma pečenýma bramborama je to supr. Moc díky, mám zase další recept do sbírky.
28. 12. 2010 22:13
Díky Jani, to dělám u každé kuchařky. Když ty ingredience neznám, tak ji ani nekupuju, protože si myslím, že když tam mají být a nedám je tam, tak to jídlo už není ono. Proto se ptám, jestli je v těch receptech k sehnání vše. Mrknu se na ni a uvidím.
26. 12. 2010 18:09
marunda, díky, jo, je dobrá, ale narozdíl od receptů v televizi jsou tam i ingredience v některých receptech, které nepoužívám a musela bych je sehnat. Však pokud ji někde uvidíš, tak si ji trochu prohlédni, je to vždy lepší
26. 12. 2010 12:01
jé Jani, to asi zkusím na sobotu. Právě tu hledám nové receptíky. Je ta knížka dobrá? Nejsou tam moc složité recepty? Že bych si ji asi také koupila.
21. 12. 2010 07:39
Jani vypadá to úžasně
21. 12. 2010 04:31
+20
20. 12. 2010 21:43
Stále nevím, co A. F. na receptu vadí, neodpovídá mi... Buď sem chodí jen občas rýpnout, nebo odpověď nezná.
Vaření ala Babica neznám a nesleduji, ani na to nemám čas. K tomu se vyjadřovat nemůžu. Na výše uvedeném receptu ale nic podivného - a natož "fuj" - neshledávám...
Vaření ala Babica neznám a nesleduji, ani na to nemám čas. K tomu se vyjadřovat nemůžu. Na výše uvedeném receptu ale nic podivného - a natož "fuj" - neshledávám...
20. 12. 2010 20:57
to vypadájo,holky,s nudlema to bude to pravé,ořechovéJani R.+1
20. 12. 2010 20:50
Danko, díky. Tady jde hlavně o recept a ne o Babicu, ale fakt mi někdy vadí ty hloupé narážky na něj. Vím, že sjezdil celý svět a všude vařil. Někdo ho nazývá prodavačem kol, ale nic o něm neví. Na kuchaře se vyučil v pražských hotelech Palace a Ambasador. Vařil také ve vyhlášené restauraci Zlatá Praha v Kolíně nad Rýnem. Nechce se mi věřit, že kdyby byl takový packal, jak se tady mnozí zmiňují, že by tu příležitost dostal. Přihlásil se také do konkurzu na šéfkuchaře v prestižní restauraci Petersberger Hof a vyhrál ho..Źe by to mohl vyhrát takový blb, jak mnozí tvrdí?
20. 12. 2010 20:16
Jani, rychlovky miluji a Babicove recepty taky. Nech si vykládá každý co chce, ale mám ráda takové recepty, které jsou dostupné všem. A takhle vaří Babica. A nejenom on, ale většina z nás. Jenomže mnozí si to nechtějí přiznat a nechápu proč. Já osobně si nevím si představit, že bych dala na talířek manželovi kousek masíčka a talíř pocákaný šťávou. Možná, že se takhle někdo stravuje a je šťastný. Můj manžel má rád na talíři flákotu masa i s oblohou. A je mu to šuma-fuk, že se takhle vařilo před 25 lety. Máme rádi i starší recepty – recepty naších babiček. Jani, po knížce se podívám. Dík za typ a posílám +18.
20. 12. 2010 16:04
Sto lidí,sto chutí.Já Babicu neznám,ale recept se mi líbí a Betyna má pravdu,s nudlema musí to být výborný.+1
20. 12. 2010 12:59
P.S. a dávám si k tomu "ťamanský nudle!" doufám že to jsou ty bez olova
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 10 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 15 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 4 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 4 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 4 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 6 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický
Další recepty
Tématické fráze: veprove nudlicky čína podle babici babica čína nudličky po asijsku vepřové nudličky po asijsku vepřové po asijsku tamanský nudle jak uvařit čínu nudle po asijsku recept na čínu babica kuřecí nudličky po asijsku babicova cina čina od babici babica kuřecí čína čína podle babicy jak se vari cina pravá čína recept babica asijská čína z kuřete nudlicky vepřové maso po asijsku
Suroviny: řízky, zelí bílé, škrob bramborový, vejce, koření kari, mrkev, paprika čerstvá červená, cibule, pórek, omáčka sojová, chilli, sůl, olej
Nudličky po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zn92
66 názorů