Nudličky po asijsku
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 711 kJ / 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,54 g |
Tuky | 10,97 g |
Vláknina | 16,95 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 2,83 g |
Sůl | 6,61 g |
Sacharidy | 51,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj- Nejlepší recepty od Babicy-(dárek, který jsem včera dostala)
Jako příloha je uvedená rýže, já však bych k takové minutce rýži nepozřela, k té potřebuji šťávu. Jídlo je vynikající a třebaže mám většinou špatnou zkušenost s kýtou, byla jsem mile překvapená její měkkostí. Samozřejmě lze použít i jiné vepřové maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 12. 2010 20:09
Och Otto, ty rýpale. Tu pánev "Ballarini" mám tady z topek a nedám na ni dopustit. Dodnes jsem ráda, že jsem si ji objednala a to nechci nikomu dělat reklamu Když můžou v "Ordinaci" herci dělat reklamu na nábytek "Jamal", proč by člověk, který se vaření věnuje, nemohl dělat reklamu pánvím?
19. 12. 2010 19:56
Jistě chutné, jen se bojím, že z toho tady po Ježíšku vzniknou Jirka "Ballarini" Babica TOP recepty. Hezký zbytek 4. ADVENTNÍ neděle.
19. 12. 2010 18:33
Díky holky!!
19. 12. 2010 18:29
Je tam všechno, co máme rádi a co jsem schopna bez problému doma uvařit, aniž bych musela shánět zvláštní a drahé ingradience. Mimochodem, nezdá se vám, že největší chytráci jsou ti, kteří tady ani neťukli? Jani, určitě bod
19. 12. 2010 17:44
mnamka
19. 12. 2010 16:50
Jani a Špagi....,až paní/pan A.F. ukáže jak se má podle něj/ní správně uvařit asijské jídlo v našich podmínkách a s našimi dostupnými ingrediencemi,potom ať si dovolí kritizovat.Tohle nemám ráda,když někdo nemá rád jistého pana kuchaře a televizní pořad ,ještě nemusí být recepty k ničemu,vždyť se stejně vaří podle obyčejných lidí,a to je dobře.Náhodou tahle"čína"je super.
19. 12. 2010 16:45
Vypadá to moc hezký a bude to chutné!Dívám se taky v neděli na Babicu,má takové recepty pro normální obyčejné lidí,určitě je lepší než ten namýšlený sprosťák na Primě.Posílám bod!
19. 12. 2010 16:29
Lucko díky, mám úplně stejný pocit
19. 12. 2010 15:48
Předně chválím pěkný recept.
Nejsem žádná Babicova fanynka, ale přijde mi, že kritizovat Babicu je dnes velmi in, bez ohledu na to, co kdo doma skutečně vaří.
Nejsem žádná Babicova fanynka, ale přijde mi, že kritizovat Babicu je dnes velmi in, bez ohledu na to, co kdo doma skutečně vaří.
19. 12. 2010 15:35
spagetka
19. 12. 2010 15:35
Jani, ale já jsem klidná a taky jsem řekla svůj názor , ještě jsem chtěla dodat, že název je nudličky po asijsku a že Asie se neskládá jen z Číny, tudíž nepokládám každé asijské jídlo za čínu
19. 12. 2010 15:32
Spagi klídek, jsi hodná, ale každý může říct názor
19. 12. 2010 15:30
A. F. - pokud máš s jakýmkoli receptem problém, měj to jako svůj problém. Netvrdím, že Babica je zázrak, ale tvrdím, že své image ohromně vylepšil, že na sobě zapracoval, ze začátku jsem ho nemusela, teď se i dívám, neodsoudím lidi jednou pro vždy, každý se vyvíjí a mění, pokud chce. Vaří pro obyčejný lidi ne pro 4hvězdičkový Hilton, takže proč ne takto. Říct na jídlo fuj, tak mě naši vyženou od stolu a nedaj mi ani suchý chleba - ten byl i před 25 lety dobrý pro obyčejný lid
19. 12. 2010 15:21
A. F. neberu ti názor, každý má rád něco jiného a já nebazíruji na tom, že to musí být čínská kuchyně. Záleží hlavně na tom, aby to chutnalo a v tomto případě to rozhodně tak bylo. Takže je mi fuk, jestli to vařil Babica, Pohlreich, nebo Santa Klaus. Jsme obyčejná rodina a nejsme v žádné soutěži, kde by mne někdo známkoval A nezlob se, FUJ se na jídlo neříká a v tomto případě už vůbec ne.
19. 12. 2010 15:12
S recepty Babici mám problém, jeho vaření je někdy až fuj, styl a dovednost skončily někde před 25 lety, gastronomie je úplně někde jinde. Tento recept má i k napodobenině čínského jídla velmi daleko.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 18 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 21 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 21 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 45 minutami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 55 minutami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 2 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 2 hodinami
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 3 hodinami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 5 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Další recepty
Tématické fráze: veprove nudlicky čína podle babici babica čína nudličky po asijsku vepřové nudličky po asijsku vepřové po asijsku tamanský nudle jak uvařit čínu nudle po asijsku recept na čínu babica kuřecí nudličky po asijsku babicova cina čina od babici babica kuřecí čína čína podle babicy jak se vari cina pravá čína recept babica asijská čína z kuřete nudlicky vepřové maso po asijsku
Suroviny: řízky, zelí bílé, škrob bramborový, vejce, koření kari, mrkev, paprika čerstvá červená, cibule, pórek, omáčka sojová, chilli, sůl, olej
Nudličky po asijsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zn92
66 názorů