Boršč po "rusnacky"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 499 kJ / 1 792 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 268,24 g |
Tuky | 34,04 g |
Vláknina | 61,95 g |
Cholesterol | 661 mg |
Sodík | 3,15 g |
Sůl | 7,46 g |
Sacharidy | 74,64 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 2. 2011 16:47
4. 2. 2011 16:47
4. 2. 2011 16:37
4. 2. 2011 16:34
4. 2. 2011 16:29
4. 2. 2011 16:20
4. 2. 2011 16:01
4. 2. 2011 15:58
4. 2. 2011 15:58
http://varecha.pravda.sk/recepty/borsc-po-rusnacky...
4. 2. 2011 15:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 7 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno 18. 5. 2024 12:38
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 32 sekundami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 5 minutami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 5 minutami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 13 minutami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 34 minutami
Kuřecí špíz s jogurtem
MAMINECKA uvařil před 47 minutami
Ananasové řezy s krémem a ořechy
dexulka uvařila před 1 hodinou
Mletý hovězí "biftek" s pepřovou omáčkou
HancaSvarc uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Dalbas uvařila před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
MamkaTerka uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: boršč močing co je mocing boršč s kapustou slovenský boršč hovězí boršč hustý boršč s mletým masem boršč recept recept na boršč boršč hovězí boršč recepty borsč od babičky cervenej borst boršč z kapusty pravý boršč z ph močing co to je hustý borsc borč od babičky boršč kapusta videorecepty boršč
Suroviny: kližka hovězí, plec vepřová, čabajka, cibule, řepa červená, mrkev, petržel, celer, zelí hlávkové, paprika čerstvá zelená, kedlubna, zelí kysané, chilli paprika sušená, smetana, olej rostlinný, sůl
Boršč po "rusnacky"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EPzl
25 názorů