Jemná játrová paštiková pochoutka
Suroviny
Porce: Jidlo minim. na tyden a porce individualni
Nutriční hodnoty
Energie | 12 678 kJ / 3 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,91 g |
Tuky | 229,00 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 3,25 g |
Sodík | 3,46 g |
Sůl | 8,88 g |
Sacharidy | 56,70 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2011 21:58
Musím se přiznat, že jsem domácí paštiku ještě nikdy nedělala, protože mám z dětství nehezké vzpomínky. Jezdili jsme s rodiči na chalupu často za tmy a někdy se stalo, že jsme zajeli zajíce nebo i srnu a já jsem nenáviděla to jejich nadšení, že zabili lesní zvířátko ("bude maso" )...Dodnes mi je těch zvířat líto a při vzpomínce jsou mi rodiče zas tak nesympatičtí, jako tehdy. No a těšili se, že bude paštika... Nikdy jsem ji nevzala do pusy, stejně jako maso z králíků, se kterými jsme si hráli... Ale - když suroviny koupím, bude to něco jiného...takže ráda zkusím...
19. 2. 2011 19:44
Domácí paštika je delikatesa už jenom proto,že víme,co jíme
19. 2. 2011 18:37
Domácí paštika nikdy nezklame + bod
19. 2. 2011 17:47
Paštiky máme rádia tato je taky príma+6
19. 2. 2011 17:21
Jéé, to vypadá na dobrou paštiku!! Mńáám!! Já jsem paštiková a nedávno jsem dělala z drůbežích jater, jen nevím, jestli byla od jikotky, nebo Růži , ale byla vynikající
19. 2. 2011 17:10
ukládám a určitě vyzkouším
19. 2. 2011 17:05
ukládám, mám ráda paštiky
19. 2. 2011 17:01
Ivi, posílám ti prvního bodíka, protože domácí paštičky mám moc ráda.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 17 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 22 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 50 minutami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 8 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 9 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 11 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 11 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 11 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 12 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 13 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: halloweenské pochoutky játrová paštika delikates recept pastikova forma retro paštiky paštikové formy játrová paštika jatrova pastika se slaninou posli recept jatrova pastika játrová paštika retro vepřová játrová domácí paštika recepty vynikajici játrová paštika pastikova omáčka jatrova paštika vepřova haloweenské pečivo játrová paštika za studena haloweenské pochoutky vetrnik delikatesa recept paštikové knedlíčky jak zjemnit játrovou paštiku recept na jemnou jatrovou pastiku
Suroviny: játra vepřová, slanina libová, slanina anglická, cibule, vejce, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, květ muškátový, koření kari, sádlo, voda
Jemná játrová paštiková pochoutka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvQP
8 názorů