Steakový sendvič
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 5 110 kJ / 1 221 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,47 g |
Tuky | 92,69 g |
Vláknina | 8,36 g |
Cholesterol | 218 mg |
Sodík | 721 mg |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 45,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 1. 2012 16:35
Evi, Ty že jsi amatér To jsem se nasmála
19. 1. 2012 09:22
Nonya:trochu se mi to rozpadá, protože amatérovi jako jsem já, to nešlo na tu špejli napíchnout...sendvič byl přidala jsem Ti foto a
24. 2. 2011 00:59
Eliza, ja som len napisal pravdu,( z vlastnej dlhodobej skusenosti) robit doma steak ako si jedla v drahej v restauracii nema zmysel, lebo NIKDY nedosiahnes tu jemmnost.Samoobsluhy nepredavaju take hovadzie z jedneho dovodu je strasne drahe a ludia by ho nekupovali.Takze tajomnstvo dobreho steaku je v zakladnej surovine.To nie je vytahovanie len konstatovanie drahej reality
PS: tu prikladam jeden velkoobchod co dodava restauraciam v Prahe.
Takze fillet steak 1 kg Kc 729.00
http://www.robertson.cz/index.php?Beef-2
PS: tu prikladam jeden velkoobchod co dodava restauraciam v Prahe.
Takze fillet steak 1 kg Kc 729.00
http://www.robertson.cz/index.php?Beef-2
23. 2. 2011 20:50
Teda, i kšandy se vytahujou míň...
23. 2. 2011 20:30
Ja som len chcel povedat , ze tajomstvo dobreho steaku je zakladna surovina ,ktora sa jednoducho neda oklamat a je draha.
Aj ked Kobe je absolutny extrem
PS: Su dve krajiny kde sa originalne Wagyu druhy chovaju mimo Japonska.Australia a N.Zealand.Inac v Japonsku je aj bezny steak velmi drahy.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wagy%C5%AB
Aj ked Kobe je absolutny extrem
PS: Su dve krajiny kde sa originalne Wagyu druhy chovaju mimo Japonska.Australia a N.Zealand.Inac v Japonsku je aj bezny steak velmi drahy.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wagy%C5%AB
23. 2. 2011 17:43
to je celkem obstojná cena když v Japonsku stojí kilogram až 1000 dolarů ale prý se nevyváží z Japonska tak to asi bude nějaký kříženec, ale děkuji za odpověd
23. 2. 2011 16:16
fantom,mam ale nepridavam... lebo vacsina je mimo rozpoctu beznej domacnosti.Zajtra ideme kupovat Wagyu Kobe filety.Pozeral som ze ich ponukaju aj v Prahe "len" Kc 1390 jeden steak...
23. 2. 2011 15:35
+9, Nonya pěkný máš nějaké větší zkušenosti se steakama?
23. 2. 2011 15:12
23. 2. 2011 13:59
mňamózní hned bych si jeden dala
23. 2. 2011 10:43
Hodně zajímavě pojaté foto
23. 2. 2011 09:56
vypadá to skvěle!
23. 2. 2011 01:06
Inac ten "trik", robit topinku len z jednej strany nam pomoze drzat chlebicky pevne spolu a plus to nie je "utopene" v oleji.
Na tu cibulu je najlepsie pouzit tzv."BBQ sauce" len neviem ci je v cechach bezne dostat.Najblizsie chutou je Worcesterska.
Na tu cibulu je najlepsie pouzit tzv."BBQ sauce" len neviem ci je v cechach bezne dostat.Najblizsie chutou je Worcesterska.
23. 2. 2011 00:50
vypadá to skvěle dala bych si hned, určitě to zkusím - je to přesně ten typ jídla co mám ráda k večeři nebo i jako lehčí oběd
23. 2. 2011 00:49
HM DALA BYCH SI
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 13 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 14 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 15 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 22 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 9 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 9 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 10 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 10 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 10 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 11 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 12 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 13 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Svačiny podle horoskopu: Býkům stačí jahody v čokoládě, Raky uspokojí křupavé preclíky a Kozorozi volí klasický sendvič
Další recepty
Tématické fráze: sendvič sendviče recepty sendvič recept sendviče sendvič recepty recept na sendvič recept sendvič japonsky sendvic japonské sendviče senvic recept na sendvice recepty na sendviče wagyū wagyu recepty recepty na wagyu japonské sendvice recept japonsky sendvic recept sendviče recept svačinový steak recept japonské hovězí wagyu priprava
Suroviny: chléb toustový tmavý, listy salátové, rajče, cibule, omáčka worcesterová, steak hovězí, sůl, pepř, máslo, olej rostlinný
Steakový sendvič
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wEjM
15 názorů