Steaky "nadivoko"
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 317 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,31 g |
Tuky | 1,32 g |
Vláknina | 4,42 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 25,96 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Použity byly steaky z bizoního masa, ale hodí se na všechny druhy kvalitního hovězího.
Maso nesolíme, sůl vytahuje šťávu.
Alkohol a ovocný ocet zkřehčí maso, pokud nebylo primárně skladováno a dostatečně dozráváno pro potřeby steakové úpravy.
Konečný výsledek má lehce "divokou" chuť podtrhnutou jalovcem, brusinkami - záměrně použito na bizoní maso, které je také chutí trochu jinde než čisté hovězí.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 8. 2021 07:10
9. 3. 2015 01:35
8. 3. 2015 02:01
6. 3. 2015 17:46
4. 3. 2015 21:47
3. 3. 2015 20:32
2. 3. 2015 18:10
2. 3. 2015 12:23
2. 3. 2015 10:08
2. 3. 2015 08:34
2. 3. 2015 01:20
1. 3. 2015 23:30
1. 3. 2015 21:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 42 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Z jakého masa připravit nejlepší steak? Vyzkoušejte to s námi
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Další recepty
Tématické fráze: marináda na hovězí steak steak nakládání masa na steaky steaky nakládání steaků bizoní steak marináda na steaky stejky nakládání masa do alkoholu marinada na steak marinády na steaky nakládání steaků z hovězího recept stejk jak na steaky steak recept recepty na steaky marinády na hovězí steaky marinada na hovězi steaky hovězí steak brusinky steak recepty
Suroviny: steak hovězí, tymián sušený, jalovec, koření nové koření, pepř, ocet jablečný, víno portské, olej, marináda, máslo, brusinky zavařené
Steaky "nadivoko"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pqj1
13 názorů