Španělské vepřové maso ve smetanové omáčce
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 635 kJ / 1 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,42 g |
Tuky | 123,64 g |
Vláknina | 15,11 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,70 g |
Sacharidy | 52,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nevím, zda je to úplně přesně, neboť jsem recept přivezený ze Španělska nemohla najít a musela jsem si trochu lámat hlavu a na štěstí jsem ho už párkrát vařila pro jeho dobrou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 4. 2015 08:51
26. 4. 2015 12:09
30. 1. 2013 21:53
30. 1. 2013 18:20
1. 4. 2012 11:28
1. 4. 2012 11:21
24. 5. 2011 16:22
24. 2. 2011 16:41
24. 2. 2011 16:30
24. 2. 2011 13:12
23. 2. 2011 21:10
23. 2. 2011 20:56
23. 2. 2011 20:43
23. 2. 2011 20:40
23. 2. 2011 19:52
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 17 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 21 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 22 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 38 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 9 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 9 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 10 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 10 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 10 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 10 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 11 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 11 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Další recepty
Tématické fráze: omáčka z vepřového masa omáčky z vepřového omáčky z vepřového masa omáčka z vepřového masa recept vepřove maso a omáčky omáčka z vepřového španělský ptáček z vepřového masa vepřové maso omáčka vepřové maso recepty omacka omáčka vepřové maso vepřové plátky na smetaně veprove maso recepty omacka na veprove maso smetanová omáčka z vepřového masa česneková omáčka z vepřového masa omáčka s vepřového masa smetanová omáčka na maso veprove ve smetanove omacce vepřové v omáčce omacky na veprove maso
Suroviny: maso vepřové, cibule, slanina, zelí hlávkové, paprika, rajče, smetana, paprika sušená sladká, pepř, mouka hladká, olej olivový, sůl
Španělské vepřové maso ve smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NE9p
22 názorů