Gata - drobenkový závin
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 17 431 kJ / 4 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,56 g |
Tuky | 251,56 g |
Vláknina | 9,50 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 426,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 2. 2011 11:52
to by chtělo nějaký vzorky, aby každej mohl ochutnat rovnou z PC, nechcete to navrhnout adminům? at se snaží něco vymyslet jak to udělat + bodík
25. 2. 2011 11:19
magdalenko, těsto válím stejně jak na závin - hodně do délky
asi na milimetr nejvýš dva. Dělávala to babička, když nebylo
"co do huby" je to dobré a rychlé
asi na milimetr nejvýš dva. Dělávala to babička, když nebylo
"co do huby" je to dobré a rychlé
25. 2. 2011 10:35
Kdybyste to někdo chtěl s video postupem, gatu pekli i Kluci v akci http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani-jako-driv/21... .
25. 2. 2011 10:31
Jani,určitě zkusím!!! vypadá to suprově a jednoduše
25. 2. 2011 10:30
mneneznas (Jana), tvoj recept ma zaujal, presne, ako maris. Mám však dotazy:
Na akú hrúbku vyvaľkať lístkové cesto?
Z 500 g lístkového cesta je 1 závin?
Ďakujem za odpoveď, pekný deň!
Na akú hrúbku vyvaľkať lístkové cesto?
Z 500 g lístkového cesta je 1 závin?
Ďakujem za odpoveď, pekný deň!
25. 2. 2011 10:04
To zní zajímavě, někdy určitě vyzkouším
25. 2. 2011 10:04
Tak tohle vůbec neznám,vypadá to moc hezky,hned zítra vyzkouším.Posílám bodík
25. 2. 2011 09:29
No výborný nápad, v ledničce se mi "válí" listové těsto a dělat jen štrůdly už mě taky občas nebaví
25. 2. 2011 08:10
Ukládám si, protože někdy nemám nic, co bych do závinu dala a suroviny na drobenku jsou doma pořád. Díky+
25. 2. 2011 00:38
Znám gatu a dělá se z filo těsta,ale kde ho u nás vzít,že?Je moc dobrá.Bodík frčí.
24. 2. 2011 23:54
Jani drobenka se nevysype, pečením v závinu se cukr, máslo a mouka
krásně spojí a vznikne vláčná a velmi dobrá buchtička.
Doma si dokonce mysleli, že je tam i tvaroh
Vyzkoušej a budeš překvapená
krásně spojí a vznikne vláčná a velmi dobrá buchtička.
Doma si dokonce mysleli, že je tam i tvaroh
Vyzkoušej a budeš překvapená
24. 2. 2011 23:24
Tak to je fakt zajímavé!! nevysype se ta drobenka?
24. 2. 2011 22:21
zajímavý recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 11 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 35 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Tématické fráze: jablečný štrůdl kluci v akci gata recept strudl kluci v akci gata moučník jablečný závin kluci v akci gata kluci v akci štrudl kluka helam kluka listové těsto s drobenkou kluci v akci tvarohový závin mail braxgata.be loc:cz kluci v akci závin kluci v akci gata drobenkovy štrudl recept na gatu gata z listoveho těsta závin kluci v akci recept gata recepty na záviny kluci v akci jablečný koláč s čokoládou
Suroviny: těsto listové, máslo, mouka hrubá, cukr písek, vejce
Gata - drobenkový závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rERK
28 názorů