Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Dostali jste chuť na halušky se zelím a slaninou, ale nechce se vám věnovat čas a energii jejich přípravě? Pokud máte doma gnocchi, zkuste je připravit po česku. Právě tato úprava vám halušky připomene.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 13 802 kJ / 3 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,09 g |
Tuky | 172,59 g |
Vláknina | 26,03 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 11,21 g |
Sůl | 28,00 g |
Sacharidy | 368,68 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento jednoduchý recept přinesla dcera z kroužku vaření.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2011 13:55
14. 4. 2011 13:14
14. 4. 2011 13:03
14. 4. 2011 12:39
14. 4. 2011 12:25
14. 4. 2011 12:15
14. 4. 2011 12:14
14. 4. 2011 12:02
14. 4. 2011 12:02
14. 4. 2011 12:00
14. 4. 2011 11:59
http://www.apetitonline.cz/recepty/413-prave-itals...
14. 4. 2011 11:47
14. 4. 2011 11:44
14. 4. 2011 11:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 7 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 49 minutami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 3 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 4 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 4 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí bramborové gnocchi uvařte podle videonávodu. Naprosto předčí ty kupované
Jak připravit gnocchi. Bramborové italské nočky jsou jemné, chutné a rychle uvařené. Poradíme nejlepší recepty
Kysané zelí je skvělý zdroj vitaminu C po celou zimu. Poradíme, jak ho vyrobit doma
Další recepty
Tématické fráze: gnocchi gnocchi se zelím a uzeným gnocchi se slaninou gnochi se zelím gnocchi recept gnocchi s uzenym a zelim gnocchi recepty noky se zelím halušky se zelím a anglicko slaninou bramborové noky se zelím špecle se zelím a slaninou noky se zelím a uzeným gnochi se zelim a slaninou gnochi se zelím a uzeným gnocchi jako halušky noky s uzeným a zelím noky se zelím a slaninou gnochi s uzeným a zelím gnocchi s uzeným a se zelím recept gnocchi
Suroviny: gnocchi, cibule, zelí kysané, slanina anglická, cukr, kmín mletý, vývar masový, máslo, sůl
Gnocchi po česku - se zelím a slaninou
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6mJn
59 názorů