Vepřová pečínka na zelenině s hořčicovou omáčkou
Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Energie | 7 877 kJ / 1 883 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 274,16 g |
Tuky | 55,77 g |
Vláknina | 33,73 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 60,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Připraveno dle požadavku chutí mého syna, použil jsem duo kotletu ze selete vcelku - tedy kus celých zad i s kůží-viz foto.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 6. 2011 21:07
22. 6. 2011 19:22
22. 6. 2011 19:19
22. 6. 2011 18:11
22. 6. 2011 16:46
22. 6. 2011 15:57
22. 6. 2011 15:52
22. 6. 2011 15:35
22. 6. 2011 15:35
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 17 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 19 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 20 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno 31. 5. 2024 13:30
Právě bylo uvařeno:
Kynutý tvarohový závin
MarieP uvařila před 35 sekundami
Plněné papriky z tlakáče
zahla uvařila před 5 minutami
Tvarohové knedlíky s meruňkami
Carolka409 uvařila před 9 minutami
Rebarborový koláč
EvkaHavlikova uvařila před 23 minutami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
kraloja uvařila před 24 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Babyno uvařil před 53 minutami
Vepřové na kmíně
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Drožďové knedlíčky
Hanka68 uvařila před 1 hodinou
Francouzská cibulačka
IvanDunda uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný piškotový korpus
Martina.Praskova uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: vepřová pečeně na zelenině vepřová pečeně s omáčkou vepřová pečeně vepřová pečeně omáčka vepřová pečeně se zeleninou vepřové pečené na zelenině veprova pecinka vepřová pečeně na na zelenine veprove na zelenine vepřová panenka s horcicovou omackou veprova omacka omáčka z vepřové pečeně veprova pecene s horcicovou omáčkou vepřová krkovice s hořčicovou omáčkou kotlety s hořčicovou omáčkou vepřová pečeně s hořčičnou omáčkou pečeně na zelenině krkovička s hořčicovou omáčkou krkovice s hořčicovou omáčkou recepty vepřová pečeně na zelenině
Suroviny: maso vepřové, mrkev, cibule, česnek, rajče cherry, olej, sůl, paprika sušená sladká, pepř, kmín celý, hořčice plnotučná, mouka hladká
Vepřová pečínka na zelenině s hořčicovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oA7j
9 názorů