Žiarske řezy
Suroviny
Porce: 52 kúskov
Nutriční hodnoty
Energie | 43 808 kJ / 10 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,33 g |
Tuky | 625,40 g |
Vláknina | 38,50 g |
Cholesterol | 4,85 g |
Sodík | 1,71 g |
Sůl | 4,31 g |
Sacharidy | 987,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2013 12:38
nádhera,jenom si tam pro jeden kousek šáhnout
13. 8. 2011 12:27
Díky...
13. 8. 2011 12:06
Kruci, kdo by odolal?
13. 8. 2011 09:41
No bezva!!
13. 8. 2011 09:35
Díky,Aničko...
13. 8. 2011 09:32
Řezy vypadají moc hezky+8
13. 8. 2011 08:21
Bibinka díky,na jeden kúsok tých vajíčok nebude tolik:))))))))))))cholesterol,to zvládne...
12. 8. 2011 22:40
Danculka:Danculko, já bych místo Žiarské řekla žravé řezy, musí být dobré, ale zalekla jsem se těch 15 vajec to je síla na cholesterol, ale zase se to nejí denně žeDávám ti 5.bod
12. 8. 2011 21:30
dík,ponúkla by som,mraziak to istí.:))))
12. 8. 2011 21:29
12. 8. 2011 21:28
hned bych ochutnala
12. 8. 2011 21:12
Dík...
12. 8. 2011 21:09
Vypadají lákavě
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 13 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 48 minutami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 1 hodinou
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 2 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 3 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 6 hodinami
Fish and chips
Saona uvařila před 7 hodinami
Zeleninová polévka
Recept24 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Židovská kuchyně pro nás může být inspirací a zpestřením jídelníčku
Mistrovství světa v hokeji i v jídle? Jen piva se prodalo za 50 milionů, padlo bezmála 40 tisíc porcí hranolek a 880 kg hořčice
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Další recepty
Tématické fráze: nejlepší řezy top recepty rezy ziarsky moucnik recepty na řezy jecny rez zakusky ziarsky rez ječné řezy recepty dobrú chuť jednoduché a dobré řezy
Suroviny: vejce, cukr moučkový, voda, mouka hrubá, prášek do pečiva, vejce, cukr moučkový, voda, mouka hrubá, kakao, prášek do pečiva, mléko, cukr krystal, cukr vanilkový, ořechy vlašské, máslo, povidla rybízová, poleva čokoládová
Žiarske řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6YQV
13 názorů