Zelenina do polévky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 711 kJ / 887 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,65 g |
Tuky | 6,16 g |
Vláknina | 75,96 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 943 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 132,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
skvělá věc, v zimě jen přidáme do hotové polévky a necháme prohřát.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2013 13:10
Mě to vůbec nechutná, zkusila jsem to kdysi jednou a dost.
12. 3. 2013 12:43
Sunarka: Zda se mi te soli strasne moc. Asi neco jako dochucovadlo, ale zeleniny takto pridate minimum.
12. 3. 2013 12:01
Taky bych chtěla přispět s receptem,jestli někoho zaujme.Zeleninu,co kdo má rád,mrkev,celer,petržel,kedlubna,kapusta,i růžičková,hlávkové zelí,prostě jak kdo si troufá,vše se namele na masovém strojku,na kilo namleté směsi půl kila soli,dobře promíchat,naplnit sklenice a bez zavaření vydrží i několik let,dokud se nesní.Dobrou chuť!
7. 2. 2013 13:55
Jana Pá: tak tohle přesně mě zajímalo, jak dlouho to vydrží v lednici po otevření. Protože určitě nedám celou skleničku po přesnídávce najednou do polévky. Vyzkouším.
17. 10. 2011 12:27
Recept je, znám a dělávám, zeleninu je možno-měnit, podle toho, co máme doma a rádi konzumujeme, je to dobře rozepsáno:, já to např. dělám "od oka", nameleme si, podusíme na másle a pak si naplněné skleničky opravdu nechám přejít varem v zavař.hrnci., jen vodu nepřidávám, zelenina pustí šťávu a máslo k tomu-podle mého stačí.Je to pohodlné v tom, že otevřu skleničku a lžíci vyberu náplň, dám do polévky a je to, nemusím převařovat, mám tam i "očka z másla" a sklenička vydrží v lednici cca měsíc v pohodě (sklenička např.od dětské přesnídávky atd.)
17. 10. 2011 09:51
sumak - báječná záležitost - trocha práce, ale pak skvělá rychlovka
17. 10. 2011 08:52
Já taky dávám zamrazit, ale tohle možná zkusím, protože do mrazáku už se mi nic nevejde a celery letos dorostly do gigantických rozměrů
17. 10. 2011 08:41
Moje maminka toto dotáhla až do této podoby,protože stále vymýšlí jak co nejlépe usnadnit život řidiči kamionu.Já si jen do misky nasypu dva pytlíky polévky,přidám dvě lžíce zeleniny a zaleju vařící vodou.
17. 10. 2011 07:56
dělám totéž, jen bez kedlubnu, a dávám zamrazit do velkého pytle. Zelenina zmrzne, pak ji rozbiji na sypkou směs a beru po hrstech k vaření
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 1 hodinou
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 20 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Právě bylo uvařeno:
Domácí chleba z trouby
Martin432 uvařila před 18 minutami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
kraloja uvařila před 28 minutami
Hrníčkové vafle
Possy uvařila před 40 minutami
Hermelínový salát se šunkou
kamila29 uvařila před 1 hodinou
Mořské vlnky
Leennkkaa uvařila před 3 hodinami
Bábovka bez vajec a bez mléka
Roman111 uvařila před 5 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
babice uvařila před 7 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 10 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Znáte "kolínkoto"? Jemně pikantní a worchesterskou omáčkou ochucený pokrm z kolínek à la rizoto je jednoduchý a rychlý
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: zelenina do polévky zelenina do polévky v soli zelenina do polévky recept jak zamrazit zeleninu zelenina na polevku zelenina do polévek jak zavařit polévku zelenina do mrazáku jak zavařit zeleninu do polevky jak zavařit zeleninu zavaření zeleniny zavařit zeleninu jak zavařit polévky jak dlouho vydrží polevka v lednici zavaření polévky jak zamrazit polevku zavaření petržele zelenina v soli do polevky jak zamrazit kedlubny polévky ze zeleniny
Suroviny: petržel, nať petrželová, nať celerová, celer, karotka, kedlubna, cibule, pórek, květák, kapusta, česnek, máslo, sůl
Zelenina do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o6AX
9 názorů