Pečený jehněčí bok
Jehněčí maso je luxusním zpestřením jídelníčku, ale musíte ho umět připravit. Zkuste například plněný bok podle osvědčeného receptu. Uvidíte, že se nikdo z vašich strávníků nebude jehněčímu vyhýbat.
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 2 752 kJ / 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,09 g |
Tuky | 29,57 g |
Vláknina | 11,76 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 742 mg |
Sůl | 1,72 g |
Sacharidy | 73,91 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 1. 2012 23:35
1. 1. 2012 20:30
1. 1. 2012 15:51
1. 1. 2012 15:50
1. 1. 2012 15:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 19 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 24 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 26 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehneci bok jehneci bok recept peceny bok jehněčí bok recepty peceny jehneci bok recepty jehněčí bok pečený jehněčí jehněčí na zázvoru pečení jehněčího recept jehneci bok jehněčí bok pečený pečený bok recept jehněčí recepty recept na jehněčí bok jehněčí bok pečeně jehneci bok recepty peceni jehne pečený hovězí bok recepty-jehněčí boku jehneci bok rolovany
Suroviny: bok jehněčí, máslo, cibule, rozmarýn, tymián, česnek, zázvor, olej, protlak rajčatový, sůl, pepř, rohlík, vejce, sůl, pepř, majoránka, nať celerová, mléko
Pečený jehněčí bok
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3K5A
5 názorů