Jehněčí s ostružinovou omáčkou a haluškami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 210 kJ / 2 679 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,37 g |
Tuky | 102,95 g |
Vláknina | 38,35 g |
Cholesterol | 569 mg |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 252,26 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2012 00:31
8. 1. 2012 20:45
8. 1. 2012 20:33
8. 1. 2012 20:13
8. 1. 2012 18:47
8. 1. 2012 18:40
8. 1. 2012 18:13
8. 1. 2012 17:24
a hezky spáchala mě by chutnalo
8. 1. 2012 17:10
8. 1. 2012 15:43
8. 1. 2012 15:24
8. 1. 2012 14:47
Omáčka je jemná, nemá vyložene černicovú chuť vďaka vínu a je jemne citrónovo tónovaná Neviem to inak popísať
Na halušky nemám fígeľ, chce to ihneď po nastrúhaní premiešať s múkou. Čím dlhšie stoja na vzduchu, tým sú tmavšie. Tým, že ja strúham na robote, je to rýchlo. Ale to, že ich máš tmavšie nie je vôbec na škodu Nevadí to.
8. 1. 2012 14:42
Halušky máš krásně bílé - mně vždycky alespoň trochu ztmavnou, ale myslím, že to bude bramborami, protože je dělám vždy stejně a někdy jsou tmavší, jindy světlejší. Nebo máš snad nějaký fígl?
Masíčko je nádherné, jehněčí mám moc ráda.
Jen chuť omáčky si nějak nedovedu představit.
+2.
8. 1. 2012 14:39
8. 1. 2012 14:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 43 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 4 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Jak zpracovat jelení maso. Na co se nejvíce hodí jednotlivé části
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí omáčky a guláše ostruzinova omacka k masu pikantní ostružinová omáčka jehněčí kolínko s haluškami omáčka k bramborovým haluskam jehněčí na ostružinách jehnečí omáčka k masu černice omáčka ostruzinova omacka na maso borůvková omáčka k srncimu guláš s haluskami jehneči maso omačka aby strouhané brambory necernaly ostruzinova omacka dip k masu srnčí s ostružinovou omáčkou kuřecí s ostružinovou omáčkou maso s ostružinovou omáčkou
Suroviny: maso jehněčí, víno červené, ostružiny, cukr, máslo, škrob, hořčice plnotučná, jalovec, bobkový list, olej, koření oregáno, sůl, pepř, kůra citronová, brambory, sůl, mouka polohrubá
Jehněčí s ostružinovou omáčkou a haluškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7WQ1
17 názorů