Jehněčí s provensálským kořením
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 490 kJ / 1 790 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,84 g |
Tuky | 77,97 g |
Vláknina | 34,59 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 7,17 g |
Sůl | 17,38 g |
Sacharidy | 40,92 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 4. 2011 18:25
11. 6. 2009 14:02
11. 6. 2009 06:36
10. 6. 2009 22:58
10. 6. 2009 20:18
10. 6. 2009 20:00
10. 6. 2009 19:16
10. 6. 2009 18:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 1 hodinou
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 14 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 15 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Jak zpracovat jelení maso. Na co se nejvíce hodí jednotlivé části
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí maso recepty jehněčí plecko jehneci pastika recept koření na jehněčí maso jehnečí recept jehněčí recepty recepty jehněčí maso jehněčí maso recept jehněčí maso jehněčí jehněcí kýta recept recepty na jehněčí maso recepty z jehněčího marináda na jehněčí maso recepty jehněčí kýta francie recepty z jehněčího masa jehněčí plecko recept vaření-jehněčí recepty jehneci recept jehněčí
Suroviny: kýta jehněčí, petržel, celer, cibule, mrkev, voda, olej olivový, sůl, pepř bílý, koření provensálské, koření polévkové, koření grilovací, česnek
Jehněčí s provensálským kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZkY
8 názorů