Jehněčí s nivou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 245 kJ / 2 449 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 234,26 g |
Tuky | 150,88 g |
Vláknina | 5,75 g |
Cholesterol | 908 mg |
Sodík | 3,63 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 35,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já jsem udělala pečené brambory Řecké patates podle receptu Bibinky a mohu jen doporučit, jsou výborné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2012 13:13
14. 4. 2012 11:26
Jehněčí mi zachutnalo a s Nivou jsem ještě neměla tu čest
14. 4. 2012 08:43
varilamyskakasicku: daj do vyhľadávača, je tu dosť receoptov na jahňacie
13. 4. 2012 21:53
Evi, tak to bude věru dobrůtka, mám příchuť nivy a masaZa Patates ti děkuji Dávám ti 2.bod
13. 4. 2012 21:53
Tak Tebe jsem tady Evinko, dlouho neviděla, taková má spřízněná dušička mi tu chybí, jinak je to moc pěkné, dumám také, co s jehněčím, mám ještě doma něco a nevím, jak na něj, vše už tady je,tak bezva nápad a dávám bodíčka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 1 hodinou
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 22 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 23 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Právě bylo uvařeno:
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 3 minutami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 31 minutami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 31 minutami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 32 minutami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
ZdeLena uvařila před 3 hodinami
Muffiny s ořechy a čokoládou
jankohrasko uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat jelení maso. Na co se nejvíce hodí jednotlivé části
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Bufetový pochoutkový salát podle Ostravského gastrošefa: Recept z roku 1976 skvěle funguje dodnes
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí maso s nivou jehněčí maso recepty kýta s nivou jehneci kyta s nivou recepty na jehněčí maso s nivou jehněčí s maso s nivou jehněčí žebírka recepty jehněčí plátky s nivou recept recke jehneci jehněčí pečeně s nivou recept na jehněčí pečeni s nivou jehneci kyta s nivou jehněčí maso niva recepty jehneci zebirka v recke kuchyni
Suroviny: maso jehněčí, sýr niva, rohlík, olej, sůl, pepř, olej, máta, šťáva citronová, hořčice plnotučná
Jehněčí s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Np4N
5 názorů