Celestýnské nudle s medvědím česnekem
Celestýnské nudle jsou oblíbená vložka do vývarů a drůbežích polévek. Pokud do těsta přidáme úžasnou sezónní bylinku, jako je medvědí česnek, polévka získá další rozměr a výbornou chuť. Stojí za to nakrájet pár listů a připravit jarní variantu polévky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 886 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,36 g |
Tuky | 20,87 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,67 g |
Sacharidy | 86,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2024 21:40
17. 3. 2024 21:35
9. 4. 2023 18:01
9. 4. 2023 12:56
4. 5. 2012 16:10
4. 5. 2012 16:05
4. 5. 2012 15:57
Listová zelenina patřící do brukvovitých rostlin. Díky tomu, že příbuzná například ředkvičky má i jemně štiplavou chuť. Původem je ze Středomoří a nejčastěji je proto využívaná v italské a francouzské kuchyni. Lze ji konzumovat jak syrovou, tak i krátce tepelně upravenou. Tepelnou úpravou ztratí svou peprnou chuť. Obsahuje cenné vitaminy a minerály pro povzbuzení vitality, zlepšení obranyschopnosti a pro očistu organismu. Rukola je často zaměňována s podobnou rostlinou jménem ROKETA. Ta má podobnou chuť a stejně se využívá v kuchyni jen má trochu jinak vykrajované listy - okrouhlejší.
4. 5. 2012 15:49
4. 5. 2012 15:22
4. 5. 2012 09:23
4. 5. 2012 08:58
4. 5. 2012 08:33
4. 5. 2012 08:25
4. 5. 2012 08:19
4. 5. 2012 07:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 17 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 20 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 8 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 8 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 9 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 9 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 9 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 11 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 12 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 12 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jakou přílohu, zavářku nebo vložku máte v polévkách nejraději? Z našich receptů si vybere každý
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Deset otázek a odpovědí, které ještě potřebujete vědět, aby vaše polévky byly dokonalé
Další recepty
Tématické fráze: celestýnské nudle medvědí česnek recepty celestýnské nudle původ celestýnské nudle do polévky medvedi česnek recept recepty z medvědího česneku celestýnské nudle recept výborné celestýnské nudle recepty s medvědím česnekem celestýnské nudle původu recept na celestýnské nudle recepty na medvědí česnek celestynské nudle recepty top recept na celestýnské nudle celestýnské nudle původ názvu nudle s medvědim česneková pomazánka celestýnské nudle kde koupit bezlepkove celestynske nudle recept s medvědím česnekem nudlesmedvedim cesnekem
Suroviny: vejce, sůl, mouka hladká, mléko, česnek mědvědí, olej
Celestýnské nudle s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Mo0G
25 názorů