Jahodové řezy Mrož
Oblíbený jahodový nanuk Mrož inspiroval nejednu hospodyňku k vyzkoušení receptu na báječné řezy. Chutnají stejně, proto si milovníci této zmrzliny přijdou na své. Výsledkem je dokonalá pochoutka, kterou musíme ochutnat.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 24 428 kJ / 5 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,05 g |
Tuky | 341,05 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 653 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 605,70 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 7. 2014 16:40
Dobrý den, asi blbá otázka...ale ty pudinky se vaří zvlášť (klasicky s mlékem) a pak se k tomu ty rozmixované jahody přimíchají nebo do rozmixovaných jahod vsypu ty dva jahodové pudinky a to vařím do zhoustnutí? Nějak jsem to z toho receptu nepochopila, děkuji za odpověď.
15. 6. 2014 12:56
Opravdu výborné!
Řezy chutnaly celé rodině a jen se po nich zaprášilo
Řezy chutnaly celé rodině a jen se po nich zaprášilo
13. 6. 2014 20:17
1 dcl přijde do těsta na korpus.
13. 6. 2014 16:20
...kam přijde to 1 dcl oleje
31. 1. 2014 15:50
Buchtička měla veliký úspěch hlavně proto že moc chutnala i mým holčičkám
30. 1. 2014 21:00
Ty vypadají dobře! Zítra prubnu, hned si jdu nachystat jahody
28. 5. 2013 11:44
výborné, nejlepší je náplň , polevu bych asi udělala trošku jinou, hodně praská, ale nevadí, pro příště.... děkuji za receptík
7. 4. 2013 10:11
¨Vyzkoušeno, mohu jen doporučit. Jsou naprosto výborné a piškotové těsto nemá chybu. Já jsem dala vanilkové pudinky a na chuti to nic neubralo. Rozhodně budu opakovat. Jen doporučuji, kdo bude dělat z mražených jahod (šťouchaných) dát trošku vody, zdálo se mi to, že by to bylo dost tuhé s těmi 2 pudinky, když v jahodách zase tolik šťávy nebylo.
27. 6. 2012 12:09
Moc dobrý moučník, jen jsem ubrala cukr, aby se zdůraznila chut jahod
22. 6. 2012 20:53
na klasický velký plech.
22. 6. 2012 15:20
Chci zítra zkoušet a zajímalo by mě, do jak velkého pekáčku řezy vejsou? Děuju za odpověď
8. 6. 2012 13:55
Jsou dobré,už je peču dlouho.Jen tu náplń dělám z větší dávky.
5. 6. 2012 18:17
Potřebovala jsem zlikvidovat mražené jahody, tak jsem upekla Mrože. Řezy moc nám chutnaly.Posílám bod
26. 5. 2012 17:31
hezký řezík dala bych si.. ke kávičce
22. 5. 2012 11:27
Dobrý den, dělám hodně podobně. Okoukala jsem je v Prostřenu a jsou vynikající, hlavně v době jahod
www.iprima.cz/prostreno/recepty/ruzovy-zazrak
www.iprima.cz/prostreno/recepty/ruzovy-zazrak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kefírová rychlovka
Přidáno před 10 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 13 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 15 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 4 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 7 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 8 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 8 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 8 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 9 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 10 hodinami
Slaninová kolínka snadno a rychle
Valis uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nadýchaný piškotový korpus. Rady nejen pro začátečníky
Jak na krásně lesklou, chutnou a hladkou polevu? Stačí málo a může být jako od profesionálního cukráře
Připravujete pudinkový krém a potřebujete pudink bez škraloupu? Poradíme tři způsoby, jak získat hladký povrch
Další recepty
Tématické fráze: jahodové řezy mrož řezy recept rezy mroz buchta mroz mroz rezy recepty jahody mrozi rezy jahodové recepty recept na mrož řezy jahodový bomba řez mroži řezy recept jahodový řez řez mrož nejlepší jahodové řezy vynikající malinové řezy rezy s jahodami jahodová buchta mrož jahodove rezy recept recept na jahodove rezy jahodove
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, voda, prášek do pečiva, olej, jahody, pudink jahodový, cukr moučkový, máslo, poleva čokoládová, máslo, tuk, mouka
Jahodové řezy Mrož
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rB2E
41 názorů