Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obalovaný gothaj

Rychlovka z pánve je vzpomínkou na studentská léta. Pokud zvolíte kvalitní Gothajský salám, nemusíte si smažení v těstíčku muset tolik vyčítat. Jídlo nebude příliš dietní, ale servírujte ho bez obav. S bramborem a zeleninovým salátem bude chutnat.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 9. 2008 14:39

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 325 kJ / 317 kcal
Bílkoviny26,04 g
Tuky22,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

6. 5. 2024 21:10

vladhn: to je super říkávali jsme tomu studentský řízek a moc chutnal,nedělala jsem to už léta,ale určitě brzy udělám!!!<3:-Kdíky za připomenutí!!!

vladhn vladhn

6. 5. 2024 19:05

Super vzpomínka, chutná to opravdu stejně. Vyfotit jsem to bohužel nestihl :-D:-D

Mirek Bednárik

16. 8. 2016 11:54

<3Dnes jsem dělal mamině,nejsem žádnej kuchtík...a moc mi vaření nejde..tak alespoň něco abych potěšil...ale místo godhaje..jsem použil lunch se sýrem no a do zbytku těstíčka cibulku na kolečka....tak doufám že ji to bude chutnat..pěkný den:-p

patrik

30. 7. 2016 23:16

spagetka: Dobry den, jako dětsko jsem mĕl toto nezdravé jídlo třikràt za mĕsíc. Jen to nebyl gothaj, nýbrž šunk.salám. Pochoutka :-p O kvalitách a chutich se snad nemusím rozepisovat! Zitra smažim uzené v tesťičku :-D Tĕm kteři toto jídlo popisuji jako nezdravé píši a ptám se...vaše dĕti, vnoučata, pravnoučata chodi do McD,KFC atd :-? Dobrou nezdravou chuť...

Koubkova Koubkova

18. 4. 2014 14:37

:-p:yes:

spagetka spagetka

28. 3. 2014 19:00

pelda: naše dnešní nezdravá, ale děsně chutná večeře;-):-p. Dělala jsem zauzený gothaj, máme místního skvélého uzenáře. Dala jsem do těstíčka kapku chilli, pepře. :yes::yes:. S dovolením přidávám fotky, jo a dělala jsem snad po 10 letech či jak, protože kupovaný uzeniny v marketech jsem odmítala.

Marek

1. 2. 2014 18:52

Nojo, příšerný a nezdravý gothaj, ale když jako plátky okvětí růže nanášíte jemně krájený na úžasně čerstvý a křupavý rohlík, potřený skvostnou hořčicí ... To jídlo nese prazáklad chuti a rychlého potření žravosti.
Nebo gothaj (když není zrovna tlačenka) ve sněhobílé závěji cibulky svlažená kyselostí octa s křupavým chlebem?
Nikoho nenutím, klidně si doživotně baštěte zdravé a dokonale chuti zbavené kuřecí prso na řízek, ale jednou za čas, chce něco i chuťová buňka a ne jen ten pocit dokonalé odpovědnosti vtlučený palicí médií do mozku.

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

14. 3. 2012 21:23

Taky, jako Žižalka, dělám 1-2 x do roka, je to chuťovka a změna na čas, jako malá holka jsem to měla pořád, bylo nás doma 5 dětí a už to bylo na stole, ale nezapomínám na to, občas obalím i půlky dobrých párků:-K

Simona Skolakova Simona Skolakova

12. 7. 2010 12:09

Magdi:yes::-D
U nás se doma obaloval salám Junior,ale jen jeden druh,který byl kořeněn myslím muškátem, ten byl opravdu moc dobrý.:-KObčas proč ne.:-K

magdalenka magdalenka

12. 7. 2010 11:37

Gothaj je gothaj! Hlavne, ak je od Majera...
Kedysi, keď som mávala vreckové suchoty, som vysmážala všetko, aj zeler, aj zemiaky...sporadicky aj gothaj a k tomu napr. šošovicu. Deckám to chutilo viac, ako nám dospelým. Neboli to, samozrejme, mrňatá...

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 7. 2010 10:41

Tady u nás ve Zlíně máme prodejnu Impost-dováží maso a uzeninu z Uherského Hradiště a slámy mají velice dobré.Nedělám často,ale někdy to opravdu jako rychlovka přijde k dobru jak k brambor.kaši,tak k luštěninám:-p+:yes:za připomenutí:-D

panvicka

26. 7. 2009 07:44

Já také občas udělám, ale do tohodle smaženýho přidám plátek tvrdého sýra anebo ten salám vůbec neobaluju, jen naříznu okraje, položím na plech a upeču, to je taky dobré. Dělám to většinou s bramborovou kaší. Ale dávám bodík:yes:

spagetka spagetka

10. 3. 2009 16:04

Mirčo, ono jednou za čas něco "nezdravého" se vyplatí uvařit. A náhodou takový obalovaný salám k vařeným fazolím :-p a skyselou okurčičkou :-p:-p:yes:

mirca75 mirca75

10. 3. 2009 15:46

Dnes jsem vařila i po přečtení"lehké kritiky";-)a moc nám to chutnalo:-pMáme stejně jako Jana R.nedaleko malou masnu ve které je gothaj šťavnatý,voňavý,bez chrupek a velmi chutný.Ne že by byl na jídelníčku pořád ale párkrát za rok se snese.Těstíčko dělám:vejce,sůl,zelená petrželka,mléko,b.víno,hl.mouka.Tady je fotečka,ale vůni bohužel poslat neumím:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

10. 3. 2009 11:12

Tea, máš pravdu, co se týká kvality salámu, ale gothaj tady v Orlové v jednom malém obchůdku máme strašně dobrý. V Albertu nestojí za nic a taky vysočina a různé suché salámy jsou jak mýdlo:-// Ale možná, jestli je u vás nějaký soukromý obchůdek, jak to teď všude je ve věžácích a tak, můžeš zkusit. Gothaj vozíme kamarádce do Petřvaldu, mojí matce a nedají na něj dopustit, ale ne z hypermarketů.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gothaj v těstíčku obalovaný salám salám v těstíčku impost uherské hradiště smažený gothaj těstíčko na obalování maso impost obalovaný salám v těstíčku impost prodejny godhaj v těstíčku impost zlín gothajský salám v těstíčku impost salám gothaj těstíčko na obalování salámu salám v těstíčku recept godhaj impost maso gothaj salám obalovany godhaj

Suroviny: salám gothaj, vejce, mouka hladká, sůl, olej

TopRecepty.cz

Obalovaný gothaj

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68GQ