Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Suroviny pro 1
1
Podle použitých surovin
Nutriční hodnoty
Energie | 11 602 kJ / 2 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,68 g |
Tuky | 306,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 0,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vyzkoušeno po léta, jinak nedělám a nikdy se mi nesrazila.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Paprika z horkovzdušné fritézy zapečená s uzeným, bramborovou kaší a sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Povidlové taštičky podle Jaroslava Sapíka
Přidáno před 8 hodinami
Kurkumačka s kroupami
Přidáno před 13 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 14 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 15 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková bábovka s mákem
mottack uvařila před 3 hodinami
Plněné tyčinky z listového těsta
Zandulka uvařila před 4 hodinami
Francouzské palačinky
jprazak uvařila před 4 hodinami
Houbové rizoto
Mayhem uvařila před 4 hodinami
Houbový pekáček
PalkoKa uvařila před 5 hodinami
Tvarohové knedlíčky v jahodové omáčce
kraloja uvařila před 5 hodinami
Vepřové plátky s nivou v alobalu
learos uvařila před 5 hodinami
Pavlova
AdelaMalecova uvařila před 6 hodinami
Španělský ptáček
BarkaSvob uvařila před 6 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
kristeena uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Farmářská krkovička v cibuli a pivu: Masíčko je šťavnaté a úplně se rozpadá díky marinování, chuť dodá směs koření
Rychlé tvarohové knedlíky: Na jemné lehoučké těsto stačí jen tři ingredience a ovoce, knedlíky jsou hotové za pár minut
Jak na dokonalou jahodovou bublaninu? Díky šlehačce bude úžasně vláčná a jemná, s jahodami rozhodně nešetřete
Další recepty
Tématické fráze: k čemu se hodí holandská omáčka domácí tatarka z Majolky® domácí tatarka z Majolky® tatrska omacka tatarka z majonezy tatarka tatarka recept k čemu holandská omáčka domáci tatarka z majonézy majonéza s kapary tatarka ze zloutku majoneza podle sandtnerové jak udělat z majonézy tatarku tatarka z holandské omáčky k čemu podávat holandskou omáčku průmyslová majonéza holandská omáčka z majonézy tatarská omáčka se sardelkami pletynky s majonezy recept na tatarku
Suroviny: žloutek, hořčice plnotučná, olej rostlinný, sůl, pepř, omáčka worcesterová, ocet, cibulka, okurka čerstvá, mléko
Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7WW
18 názorů