Italský štrúdl
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 414 kJ / 3 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,88 g |
Tuky | 104,84 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 542,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já dávám sypké směsi do spodní části víc a na vršek méně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2014 08:07
Ja to poznám ako "sypaný štrůdl". V podstate je to obdoba švédskeho tvarohového koláča.
21. 6. 2014 07:47
No, "italsky strudl" to urcite neni. Sice je to v uvozovkach, ale Italove (v Jiznim Tyrolsku) strudl delaji presne stejne jako Rakusane ci Cesi, tedy toceny a tazeny.
21. 6. 2014 00:23
Těm sypkým směsím moc neholduju,ale tohle se tváří docela dobře, asi vyzkouším
28. 7. 2012 13:56
Vyskoušela jsem,moc dobré,jednoduché a dala jsem jen 15 dkg cukru,MNˇAMKA
27. 7. 2012 22:07
Pája: Vše se opravdu spojí a upeče.Poprvé jsem také čekala co z toho bude, ale povedlo. Kysanou smetanu dávám jednu 200 gramovou.
27. 7. 2012 15:25
26. 7. 2012 15:15
Zajímavé, a opravdu je to dole upečené - spojené? Nechutná to po mouce?
A kolik té kysané smetany?
A kolik té kysané smetany?
26. 7. 2012 06:20
Recept znám od dcery, děláme řezy často, jsou jednoduché, rychlé a jedlé
25. 7. 2012 22:10
uloženo
25. 7. 2012 18:34
už to ukládám.. velmi zajímavé
25. 7. 2012 18:27
Zajímavé, to jsem ještě nikde nečetla, neviděla a určitě ani nejedla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 4 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 18 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 18 minutami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 24 minutami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 1 hodinou
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 1 hodinou
Fazolky s řapíkatým celerem
trdlo uvařil před 1 hodinou
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem
Dana Lubovska uvařila před 1 hodinou
Banánová bábovka
Dana Lubovska uvařil před 1 hodinou
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 2 hodinami
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 2 hodinami
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
26 jablečných moučníků: Ochutnejte ty nejlepší koláče, záviny a buchty na plech
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: strudl z kysane smetany štrudl tyrolsko sypany strudl italské moučníky a řezy recepty italský jablečný štrudl kuchařka pro dceru štrůdl strudl kucharka pro dceru štrůdl ze smetany tyrolsky strudl italske rezy zajímavý štrůdl štrůdl kucharka pro dceru - jablecny zavin jablečný závin kuchařka pro dceru štrúdl s kysanou smetanou jablecny štrůdl z tyrolska štrůdl tyrolsko recept italskystrudl kucharka pro dceru jablkovy závin italsky jablkovy štrůdl
Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, kypřící prášek, tvaroh, rozinky, smetana kysaná, cukr krystal, vejce, mléko, máslo, vanilka
Italský štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7yl
11 názorů