Italský štrúdl
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 414 kJ / 3 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,88 g |
Tuky | 104,84 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 542,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já dávám sypké směsi do spodní části víc a na vršek méně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2014 08:07
Ja to poznám ako "sypaný štrůdl". V podstate je to obdoba švédskeho tvarohového koláča.
21. 6. 2014 07:47
No, "italsky strudl" to urcite neni. Sice je to v uvozovkach, ale Italove (v Jiznim Tyrolsku) strudl delaji presne stejne jako Rakusane ci Cesi, tedy toceny a tazeny.
21. 6. 2014 00:23
Těm sypkým směsím moc neholduju,ale tohle se tváří docela dobře, asi vyzkouším
28. 7. 2012 13:56
Vyskoušela jsem,moc dobré,jednoduché a dala jsem jen 15 dkg cukru,MNˇAMKA
27. 7. 2012 22:07
Pája: Vše se opravdu spojí a upeče.Poprvé jsem také čekala co z toho bude, ale povedlo. Kysanou smetanu dávám jednu 200 gramovou.
27. 7. 2012 15:25
26. 7. 2012 15:15
Zajímavé, a opravdu je to dole upečené - spojené? Nechutná to po mouce?
A kolik té kysané smetany?
A kolik té kysané smetany?
26. 7. 2012 06:20
Recept znám od dcery, děláme řezy často, jsou jednoduché, rychlé a jedlé
25. 7. 2012 22:10
uloženo
25. 7. 2012 18:34
už to ukládám.. velmi zajímavé
25. 7. 2012 18:27
Zajímavé, to jsem ještě nikde nečetla, neviděla a určitě ani nejedla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 15 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 18 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 20 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 7 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 7 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 8 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 8 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 8 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 8 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 8 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 8 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 10 hodinami
Klasické palačinky
winenor uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: strudl z kysane smetany štrudl tyrolsko sypany strudl italské moučníky a řezy recepty italský jablečný štrudl kuchařka pro dceru štrůdl strudl kucharka pro dceru štrůdl ze smetany tyrolsky strudl italske rezy zajímavý štrůdl štrůdl kucharka pro dceru - jablecny zavin jablečný závin kuchařka pro dceru štrúdl s kysanou smetanou jablecny štrůdl z tyrolska štrůdl tyrolsko recept italskystrudl kucharka pro dceru jablkovy závin italsky jablkovy štrůdl
Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, kypřící prášek, tvaroh, rozinky, smetana kysaná, cukr krystal, vejce, mléko, máslo, vanilka
Italský štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7yl
11 názorů