„Studená delikatesa“: Mátová zmrzlina s čokoládou
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 7 079 kJ / 1 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,78 g |
Tuky | 77,50 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,34 g |
Sacharidy | 212,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tipy a triky k tomuto recceptu, stejně jako kompletně rozfocený postup najdete na mých stránkách: http://www.foodstyle.cz
Konkrétně na: http://www.foodstyle.cz/products/matova-zmrzlina-s...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2012 20:33
+13
16. 9. 2012 10:26
Ach
15. 9. 2012 19:09
15. 9. 2012 18:54
yanull: Mně ho půjčila kamarádka
15. 9. 2012 16:35
Rozhodovala jsem se zda koupit pekárnu nebo zmrzlinovač, zvítězila 1. volba, ale toto je velmi lákává dobrůtka, jen bych místo kuchyně musela mít letecký hangár +6
15. 9. 2012 16:15
15. 9. 2012 15:23
krásné foto zmrzlinovač nemám
15. 9. 2012 14:23
Moc hezká zmrzka
15. 9. 2012 13:21
Tohle si nabídnu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 17 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 22 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 6 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 8 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 10 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 11 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 11 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 11 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 12 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 12 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 13 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět způsobů, jak využít ředkvičky: Křupejte je v salátu, v pomazánce, uvařte je v polévce, upečte či osmažte
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Další recepty
Tématické fráze: výroba čokoládové zmrzliny recept na výrobu čokolády mátová zmrzlina recept domaci matova zmrzlina čokoládová zmrzlina výroba matova čokolada výroba čokolády recept cokoladova domaci zmrzlina výroba mátové zmrzliny výroba čokolády pro děti výroba čokoládové zmrzlina výroba domácí čokoládové zmrzliny domácí výroba čokoladove zmrzliny tryky s cokoladou třeršnˇová zmrzlina s čokoládou čokoládové delikatesy výroba mátová zmrzlina výroba výroba čokolády pro děti jak se virábí domací zmrzlina postup na zmrzlinu čokolada
Suroviny: smetana, mléko, čokoláda hořká, čokoláda mátová, cukr třtinový, máta čerstvá
„Studená delikatesa“: Mátová zmrzlina s čokoládou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYvZ
9 názorů