Rybářova podkova s kaší
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 896 kJ / 1 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,52 g |
Tuky | 35,43 g |
Vláknina | 35,42 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 515 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 167,73 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2012 22:01
Líbí se mi marinovaná rybička i připravená kašička+13
23. 9. 2012 13:47
Díky
23. 9. 2012 08:00
22. 9. 2012 22:48
škoda, že nejsem rybář byla by moje.. ta bašta
22. 9. 2012 19:29
jo, jo jo...rybičku můžeme na všechny způsoby
22. 9. 2012 19:22
mňam vyzerá tak lákavo , a marináda s medom ma zaujala takže ukladám a vyskúšam+1
22. 9. 2012 19:20
Market, bravo!! Ryby miluji a dobrý tip na kapříka!
22. 9. 2012 16:58
Všem děkuji za komentáře
Kapra i s receptem jsem dostala od kamaráda rybáře, chuť je ostře nasládlá a tymiánem ovoněno
Colombo65:mě taky, ale muž a synek ji nemusí, příště bude
Kapra i s receptem jsem dostala od kamaráda rybáře, chuť je ostře nasládlá a tymiánem ovoněno
Colombo65:mě taky, ale muž a synek ji nemusí, příště bude
22. 9. 2012 16:46
Krásné, mě tam chybí jen ta kůže
22. 9. 2012 15:44
Ahoja rybářko, kde jsi ho ulovila, krásně upraveno
22. 9. 2012 15:32
Nofrono, pěkná podkovička a zajímavě připravená a tak jsem rybu ještě nejedla.
Dnes mají snad všichni rybky k obědu Tobě dávám 3.bod
Dnes mají snad všichni rybky k obědu Tobě dávám 3.bod
22. 9. 2012 15:30
Krásný recept. Takovou marinádu neznám, tekže si tisknu a až manžel chytí kapříka, tak vyzkouším. Díky za inspiraci
22. 9. 2012 14:50
Tak takovou podkovu bych si hned dala ryby mám ráda jakkoli upravené a tato podkova vypadá skvostně a kaše je zajmavá+1
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno 5. 6. 2024 18:25
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno 5. 6. 2024 17:29
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno 5. 6. 2024 15:52
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno 5. 6. 2024 15:10
Právě bylo uvařeno:
Rychlá falešná slepičí polévka z mrkve
TondaJ uvařila před 5 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
oli.fisch uvařila před 1 hodinou
Houby s tarhoňou
Eviip uvařila před 3 hodinami
Červená čočka na kyselo
honza3792 uvařil před 3 hodinami
Výborné lasagne
honza3792 uvařila před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Luluska uvařila před 6 hodinami
Masové kuličky v rýži
Lennulinka uvařila před 9 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Lennulinka uvařil před 9 hodinami
Koprová omáčka
MamkaTerka uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Naporcovat kapra můžete více způsoby. Vyberte si ten, který vám bude nejlépe vyhovovat. Poradíme, jak na to
Hebkou bramborovou kaši zvládne každý začátečník. Stačí dodržet několik zásad a její konzistence bude dokonalá
Jak upéct nejlepší rybízové moučníky. Některé známe už od našich babiček, jiné překvapí svou skvělou chutí a rychlou přípravou
Další recepty
Tématické fráze: jana rybářová jana rybářová brambory s mrví smažíme kapříka k k obědu ¨¨kapr s kaší dort podkova pro rybáře dort podkova pro muže marcipánový žralok na dort kapr na ostro rybářova bašta recept recept na stredni podkovu jana rybářová dorty rybarova celer s kaší recepty smazeny kapr podkovy
Suroviny: kapr, med, olej olivový, tymián, chilli, limetka, pepř, sůl, mouka hladká, olej, brambory, mrkev, celer, česnek, mléko, máslo, sůl
Rybářova podkova s kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mNY9
13 názorů