Dort s čokodestičkami a ovocem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 370 kJ / 3 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,12 g |
Tuky | 126,06 g |
Vláknina | 22,80 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 526 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 496,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2012 07:12
14. 10. 2012 19:44
14. 10. 2012 08:00
nádhera
13. 10. 2012 20:35
13. 10. 2012 19:45
13. 10. 2012 19:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Slané řezy s nivou a sušenými rajčaty, inspirované řeckou pitou
Přidáno před 9 hodinami
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 13 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 23 hodinami
Banana split
Přidáno před 23 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Právě bylo uvařeno:
Krkovice v domácím leču s bramboráčky
www.anka@ uvařila před 12 minutami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Moanka uvařila před 2 hodinami
Polévka krémová z květákových listů
Edibara uvařila před 7 hodinami
Krémová žampionová polévka
Edibara uvařil před 7 hodinami
Kuře na rýži
uhor13 uvařila před 7 hodinami
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Tonja uvařila před 10 hodinami
Ořechový moučník
Lenca44 uvařila před 10 hodinami
Výborné kynuté těsto
KarelDvorsky uvařila před 13 hodinami
Babiččiny lívance
Listicka129 uvařila před 13 hodinami
Luxusní brownies
eliska.melichova22 uvařila před 14 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: čokoládové destičky na dort transferfolie na čokoládu ovocné dorty recepty želatina na potření ovoce na do dortu želatina na potření ovoce folie na boky dort transferfolie postup tisk na transferfolie transferfolie transferfolie na dorty dorty s ovocem recepty želatina na potření ovocem recepty ovocné dorty čokoládová transferfolie cokoladova desticka zelatina na potreni na ovoce cokoladove pasy na dort čokoládová poleva a transferfolie transferfolie na dortu postup cukrarska transferfolie
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva, esence vanilková, sůl, kompot jahodový, pudink vanilkový, šlehačka 33%, smetana kysaná, ztužovač šlehačky, banán, čokoláda hořká, fólie, poleva čokoládová bílá, víno hroznové, želatina
Dort s čokodestičkami a ovocem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mN8p
6 názorů