Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu
Základem výborného jehněčího masa je spousta koření a marinování. Chuť jehněčího masa velice dobře vynikne, když jej připravíte za pomalého hrnce. Kýtu podáváme s grilovaným pastiňákem a bramborovou kaší.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 283 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,11 g |
Tuky | 27,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,77 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2012 18:11
1974andrea: Děkuji Já si ten česnek dle vaší rady předpekla do mrazáku a už tam není ani palička
25. 10. 2012 17:12
Hani, to je krásně připravené jehněčí, pastiňák je takový lehce nasládlý a celé dovršeno mojí milovanou kaší s pečeným česnekem. Super komplet
25. 10. 2012 12:12
Všem moc děkuji za milé komentáře a bodíky
25. 10. 2012 11:32
Jehněčí kýta se třese zimou v mrazákuale pomaláč je v nedohlednu
Máš to moc hezky připravené+12
Máš to moc hezky připravené+12
25. 10. 2012 11:29
Tak to bych si s chutí dala jen sehnat to jehněčí+11
25. 10. 2012 11:04
Hned bych ochutnala, jen mít to jehněčí
25. 10. 2012 10:02
To maso se z Tvé úchvatné fotky jen směje! +
25. 10. 2012 08:39
Zajímavá a přitažlivá kombinace, krásná fotka.
24. 10. 2012 21:27
To musi byt hodne dobre..pridavam bodik..
24. 10. 2012 20:59
Krásné
24. 10. 2012 20:12
to je nádhera, moc pěkný recept hned bych si dala
24. 10. 2012 20:11
HankaCh: děkuju a posílám bodíka+3
24. 10. 2012 20:10
maris: připsáno do surovin
24. 10. 2012 19:59
Jehněčí mám ráda, proto se mi recept moc líbí, ale můžeš, prosím, napsat složení toho koření na skopové maso ?
24. 10. 2012 19:50
luxusně to vypadá
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajčatový chleba
Přidáno před 2 hodinami
Lilek tří barev
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno před 7 hodinami
Utopenci dle Borease
Přidáno před 15 hodinami
Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky
Přidáno před 23 hodinami
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 17 minutami
Meruňkový koláč
HankaR. uvařila před 55 minutami
Segedínský guláš
Lennulinka uvařil před 1 hodinou
Polévka z červené čočky s česnekem
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Edimka uvařila před 1 hodinou
Vývar z hovězí oháňky
vladhn uvařil před 1 hodinou
Vepřové karé na cibuli
Trol60 uvařila před 2 hodinami
Guláš z kuřecích srdíček
Wanilor uvařil před 2 hodinami
Pivní špekáčky
voldanova uvařila před 3 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Leninka12 uvařil před 4 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehneči kyta na grilu grilovaná jehněčí kýta jehněčí kýta plátky jehněčí kýta plátky jehněčí kýta pohlreich jehněčí kýta pohlreich jehněčí kýta na gril recepty jehněčí na grilu skopové na rozmarýnu jehněčí pohlreich jehneči kyta jehněčí na citronech pohlreich jehněčí skopova kyta na grilu jehněčí plátky na grilu jehněčí kýta na medu jehneci platky jehněčí kýta na grilu pohlreich vepřová kýta na rozmarýnu jehněčí kýta citron česnek med
Suroviny: kýta jehněčí, citron bio, olej olivový, calvados, rozmarýn, dobromysl, paprika čerstvá červená, rozmarýn, kůra citronová, sůl mořská, máslo, pastiňák, med, tymián
Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mN0A
15 názorů