Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu

Základem výborného jehněčího masa je spousta koření a marinování. Chuť jehněčího masa velice dobře vynikne, když jej připravíte za pomalého hrnce. Kýtu podáváme s grilovaným pastiňákem a bramborovou kaší.

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 230 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 200 min bez doby odležení masa

230 min (30 min příprava + 200 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

24. 10. 2012 19:48

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 283 kJ / 307 kcal
Bílkoviny0,11 g
Tuky27,46 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

HankaCh

25. 10. 2012 18:11

1974andrea: Děkuji:-K Já si ten česnek dle vaší rady předpekla do mrazáku a už tam není ani palička:-)

1974andrea 1974andrea

25. 10. 2012 17:12

Hani, to je krásně připravené jehněčí, pastiňák je takový lehce nasládlý a celé dovršeno mojí milovanou kaší s pečeným česnekem:-*. Super komplet:-p:yes:

HankaCh

25. 10. 2012 12:12

Všem moc děkuji za milé komentáře a bodíky:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 10. 2012 11:32

Jehněčí kýta se třese zimou v mrazáku;-)ale pomaláč je v nedohlednu:-D
Máš to moc hezky připravené:-K+12:-p:yes:

suslajda suslajda

25. 10. 2012 11:29

Tak to bych si s chutí dala jen sehnat to jehněčí:-p:-p:yes::yes:+11

maiva maiva

25. 10. 2012 11:04

Hned bych ochutnala, jen mít to jehněčí:-p:yes:

Pajaja

25. 10. 2012 10:02

To maso se z Tvé úchvatné fotky jen směje! :-p:yes:+

Chambord

25. 10. 2012 08:39

Zajímavá a přitažlivá kombinace, krásná fotka.

aisha

24. 10. 2012 21:27

To musi byt hodne dobre..pridavam bodik..:yes::yes::-p

Colombo65 Colombo65

24. 10. 2012 20:59

Krásné;-);-);-)

jarka skrobakova

24. 10. 2012 20:12

to je nádhera, moc pěkný recept hned bych si dala:-p:yes::yes::-K

maris maris

24. 10. 2012 20:11

HankaCh: děkuju:-) a posílám bodíka;-):yes:+3

HankaCh

24. 10. 2012 20:10

maris: připsáno do surovin :-K

maris maris

24. 10. 2012 19:59

Jehněčí mám ráda, proto se mi recept moc líbí, ale můžeš, prosím, napsat složení toho koření na skopové maso ?;-):-)

rebeka rebeka

24. 10. 2012 19:50

luxusně to vypadá:-K;-):-p:-):yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehneči kyta na grilu grilovaná jehněčí kýta jehněčí kýta plátky jehněčí kýta plátky jehněčí kýta pohlreich jehněčí kýta pohlreich jehněčí kýta na gril recepty jehněčí na grilu skopové na rozmarýnu jehněčí pohlreich jehneči kyta jehněčí na citronech pohlreich jehněčí skopova kyta na grilu jehněčí plátky na grilu jehněčí kýta na medu jehneci platky jehněčí kýta na grilu pohlreich vepřová kýta na rozmarýnu jehněčí kýta citron česnek med

Suroviny: kýta jehněčí, citron bio, olej olivový, calvados, rozmarýn, dobromysl, paprika čerstvá červená, rozmarýn, kůra citronová, sůl mořská, máslo, pastiňák, med, tymián

TopRecepty.cz

Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mN0A

Naposledy jste si prohlédli