Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu
Základem výborného jehněčího masa je spousta koření a marinování. Chuť jehněčího masa velice dobře vynikne, když jej připravíte za pomalého hrnce. Kýtu podáváme s grilovaným pastiňákem a bramborovou kaší.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 283 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,11 g |
Tuky | 27,46 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,77 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 10. 2012 18:11
1974andrea: Děkuji Já si ten česnek dle vaší rady předpekla do mrazáku a už tam není ani palička
25. 10. 2012 17:12
Hani, to je krásně připravené jehněčí, pastiňák je takový lehce nasládlý a celé dovršeno mojí milovanou kaší s pečeným česnekem. Super komplet
25. 10. 2012 12:12
Všem moc děkuji za milé komentáře a bodíky
25. 10. 2012 11:32
Jehněčí kýta se třese zimou v mrazákuale pomaláč je v nedohlednu
Máš to moc hezky připravené+12
Máš to moc hezky připravené+12
25. 10. 2012 11:29
Tak to bych si s chutí dala jen sehnat to jehněčí+11
25. 10. 2012 11:04
Hned bych ochutnala, jen mít to jehněčí
25. 10. 2012 10:02
To maso se z Tvé úchvatné fotky jen směje! +
25. 10. 2012 08:39
Zajímavá a přitažlivá kombinace, krásná fotka.
24. 10. 2012 21:27
To musi byt hodne dobre..pridavam bodik..
24. 10. 2012 20:59
Krásné
24. 10. 2012 20:12
to je nádhera, moc pěkný recept hned bych si dala
24. 10. 2012 20:11
HankaCh: děkuju a posílám bodíka+3
24. 10. 2012 20:10
maris: připsáno do surovin
24. 10. 2012 19:59
Jehněčí mám ráda, proto se mi recept moc líbí, ale můžeš, prosím, napsat složení toho koření na skopové maso ?
24. 10. 2012 19:50
luxusně to vypadá
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 10 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 34 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehneči kyta na grilu grilovaná jehněčí kýta jehněčí kýta plátky jehněčí kýta plátky jehněčí kýta pohlreich jehněčí kýta pohlreich jehněčí kýta na gril recepty jehněčí na grilu skopové na rozmarýnu jehněčí pohlreich jehneči kyta jehněčí na citronech pohlreich jehněčí skopova kyta na grilu jehněčí plátky na grilu jehněčí kýta na medu jehneci platky jehněčí kýta na grilu pohlreich vepřová kýta na rozmarýnu jehněčí kýta citron česnek med
Suroviny: kýta jehněčí, citron bio, olej olivový, calvados, rozmarýn, dobromysl, paprika čerstvá červená, rozmarýn, kůra citronová, sůl mořská, máslo, pastiňák, med, tymián
Jehněčí kýta na rozmarýnu s vůní citrónu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mN0A
15 názorů