Bratislavský vánoční závin
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 36 057 kJ / 8 618 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,09 g |
Tuky | 467,81 g |
Vláknina | 67,24 g |
Cholesterol | 1,44 g |
Sodík | 139 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 919,19 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Receptov na bratislavské rohlíky je viac, každá rodina si stráži svoj. Po dlhšom uležaní sú skvelé. Bez nich kedysi v Bratislave neboli sviatky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2022 22:43
11. 10. 2022 22:13
11. 10. 2022 21:21
15. 12. 2020 09:34
15. 12. 2020 09:32
15. 12. 2020 09:11
Mám knihu, ako sa kedysi varilo v Prešporku (Bratislave), dá sa do nej začítať a dozvedieť všeličo.
15. 12. 2020 08:14
25. 12. 2013 16:54
Jeden špatný jsem také koupila v Maďarsku v Tescu. Taky koš a už nemám odvahu kupovat mák vubec. Mám pocit ,že hraju basket . Ze tří dva skončí v koši. A když není úplně na vyhození ,tak nechutná a něco mu chybí, je jaksi vyčichlý nebo co. Tak si opravdu v té Bille měla štěstí ,dostali čerstvý. Také skladuju v mrazáku,ale když je špatný u když koupíš, tak ho ten mrazák nezlepší . A poctivě kontroluji data výroby a spotřeby- všechno marné.
25. 12. 2013 12:51
Chystám se taky na něj, ale po svátcích
Magdi, jediné, co u nás neprojde, je nějaké uležení
25. 12. 2013 12:35
25. 12. 2013 10:26
25. 12. 2013 10:17
25. 12. 2013 10:07
25. 12. 2013 10:03
21. 12. 2013 18:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 10 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 34 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: bratislavsky makovy zavin bratislavske rozky bratislavsky orechový závin bratislavský moučník bratislavské cesto bajgle orechovy závin bratislavské rohlíčky bratislavske rozky recept závin bratislavský bajgel recept vanočni bajgle vanocni bajgle makovy zavin bratislavsky bratislavske vanocni zaviny vanocni bratislavsky zavin bajgle recept bratislavské placko bratislavsky kynuty zavin bratislavský rohlík
Suroviny: mouka hladká, máslo, žloutek, droždí, cukr, mléko, smetana zakysaná, sůl, žloutek, ořechy mleté, cukr moučkový, mléko, cukr vanilkový, rozinky, rum, mák mletý, cukr moučkový, citron, voda, rozinky
Bratislavský vánoční závin
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JyjJ
39 názorů