Chinios - francouzké pečivo
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 025 kJ / 3 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,20 g |
Tuky | 114,62 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 1,19 g |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 484,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Do hotového krému zašlehejte vnitřek z půlky vanilkového lusku (můžete sice přidat vanilkový cukr, ale prostě ta chuť je jiná, když je to pravá vanilka...)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 3. 2014 12:59
26. 5. 2013 22:45
26. 5. 2013 22:44
s veľmi husto uvareným pudingom, ostáva aj po upečení hustý. A v tomto prípade nemá ani kam uniknúť.
26. 5. 2013 22:41
26. 5. 2013 22:14
26. 5. 2013 21:55
26. 5. 2013 21:23
26. 5. 2013 11:48
24. 5. 2013 16:30
30. 10. 2012 06:27
29. 10. 2012 20:05
29. 10. 2012 18:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kurkumačka s kroupama
Přidáno před 4 hodinami
Salát z kuskusu a bylinek a la Taboulé
Přidáno před 4 hodinami
Jarní vietnamské závitky
Přidáno před 6 hodinami
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Avokádový dip ze zakysané smetany
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jablkový koláč s pudinkem
Kabatek uvařila před 56 minutami
Jablkové kostky s pudinkem
Kabatek uvařila před 1 hodinou
Koláčky k odpolední kávě
Verunka 81 uvařila před 1 hodinou
Hovězí burrito (tex-mex)
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Rybí filé se sýrem
MajaFero uvařila před 1 hodinou
Krůtí nudličky zapečené s ovocem (dámská jízda)
Ana_Kreb uvařila před 2 hodinami
Kedlubnové placky
vaclava gregrova uvařila před 3 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Výborný banana bread
MTinka uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalou jahodovou bublaninu? Díky šlehačce bude úžasně vláčná a jemná, s jahodami rozhodně nešetřete
Kulajda podle babičky Pepy Nemravy: Voní houbami a máslem a díky vývaru má fantastickou chuť
Farmářská krkovička v cibuli a pivu: Masíčko je šťavnaté a úplně se rozpadá díky marinování, chuť dodá směs koření
Další recepty
Tématické fráze: francouzské pečivo francouské pečivo francouzké koláče francouzké recepty recepty na francouzské pečivo francouzké moučníky francouzské pečivo recept recept na francouzské pečivo francouske kolace recepty francouzské pečivo francouské recepty francouzské pečivo recepty recepty francouzké kuchyně francouzké droždí francouské moučniky francouzské kynuté pečivo celozrne pecivo recept slane pecivo kynuté plnene slane pecivo kynuté plnene francouzké jídla
Suroviny: mléko, máslo, vejce, cukr krupice, mouka hladká, mouka polohrubá, sůl, droždí, rozinky v rumu, mléko, cukr krupice, žloutek, mouka hladká
Chinios - francouzké pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0DyV
12 názorů