Slovenská fazolačka
Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Energie | 6 356 kJ / 1 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,81 g |
Tuky | 92,16 g |
Vláknina | 10,46 g |
Cholesterol | 434 mg |
Sodík | 3,95 g |
Sůl | 9,15 g |
Sacharidy | 88,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mi dala před 20 lety kolegyně. Kdokoliv jí za ty roky ochutnal, žádal opakování. Přeji dobrou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 7. 2021 12:18
Vařila jsem dnes v pomalém hrnci, a je to opravdu dobré. Akorát jsem do polévky přidala česnek a libeček.
24. 9. 2016 20:33
Ano tak tuhle mi od malinka vařila naše stará mama - babka na slovensku :) mňám
26. 1. 2013 19:48
jarda Kadic:
26. 1. 2013 19:44
Kruela: Já taky ne a to jsem na Slovensku prožil nějaký čas Fazolaček jsem jedl spoustu,i nakyselo, ale tuhle si uložím
26. 1. 2013 19:38
Kruela: Taky jsem to nepobrala.
26. 1. 2013 19:35
fuuha, ja len tak:o co vám jde? Naprosto vám nerozumím.
26. 1. 2013 15:35
24 hodin tu fazulu namacat, ved to uz musi mat penu
12 by este bolo ako tak z vecera do rana v chlade
ja py 16.30 pridem z prace a o 19 hotovo
premzjemyjem fazole a zalijem vriacou vodou, zakryjem na pol hodku, a aj s vodou dam vari k udenemu
niekedy,ked dam zemiaky neskoro, tak sa mi fazolky rozvaria , no nepozornost moja
do termosky zalete vriacou vodou a ate tone echt
sa chcem opytat, naco je tu anti - spam, opakujete s prvacku matiku_
12 by este bolo ako tak z vecera do rana v chlade
ja py 16.30 pridem z prace a o 19 hotovo
premzjemyjem fazole a zalijem vriacou vodou, zakryjem na pol hodku, a aj s vodou dam vari k udenemu
niekedy,ked dam zemiaky neskoro, tak sa mi fazolky rozvaria , no nepozornost moja
do termosky zalete vriacou vodou a ate tone echt
sa chcem opytat, naco je tu anti - spam, opakujete s prvacku matiku_
23. 1. 2013 22:52
JezulkaS:Moc děkuji
23. 1. 2013 22:23
Uvařeno, snězeno dřív než jsem stihla udělat foto. Tak snad příště budu rychlejší. Posílám + 1 bodík.
23. 1. 2013 22:14
danka1965:Moc děkuji .Přesně tak to je.Někdy,když si vzpomenu pozdě, tak je namočím třeba jen na 12, ale pak se samozřejmě vaří déle.Proto je lepší na 24.Jsem moc ráda, že chutnalo
23. 1. 2013 16:17
Polévka opravdu vynikající. Fazole jsem namočila na 24 hodin, alespoň se nemusí poté tak dlouho vařit, byly za chvilku
19. 1. 2013 16:58
tejaja:Slovenská pro to, že recept měla kolegyně od svého muže, který pocházel ze Slovenska, tak že Slovenská je.
19. 1. 2013 16:58
hladoska: tak si ji namočte, na jak dlouho chcete
19. 1. 2013 16:56
Slovenská pro to, že recept měla kolegyně od svého muže, který pocházel ze Slovenska, tak že Slovenská.
19. 1. 2013 15:41
dala by som si hned, uz sa dlho chystám na fazulovú, ale s údeným kolenom, po vianociach nám údené nejde, este vzdržím,
len neviem, v zivote som fazulu nemocila 24 hodín
len neviem, v zivote som fazulu nemocila 24 hodín
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí marinovaná plněná prsa
Přidáno před 4 hodinami
Utopenci dle Borease
Přidáno před 12 hodinami
Celero-pórková omáčka s vepřovými plátečky
Přidáno před 20 hodinami
Hovězí krk na sušených hřibech, uzeném boku a mrkvi v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Suchopárkovka libečková
Přidáno 6. 6. 2024 09:42
Lilek s domácí à la boloňskou směsí
Přidáno 6. 6. 2024 07:13
Právě bylo uvařeno:
Pivní špekáčky
voldanova uvařila před 43 minutami
Dršťková polévka z hlívy
Leninka12 uvařil před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
Ewulin uvařila před 1 hodinou
Čočka s rýží
BronislavaP uvařila před 3 hodinami
Tvarohový dezert z časopisu Blesk
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
ZdenkaKah uvařila před 4 hodinami
Veselé jednohubky
MajaFero uvařil před 5 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
MajaFero uvařila před 5 hodinami
Toustové lívance
Lucie8 uvařil před 6 hodinami
Punčové řezy II
Jarda97 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Cibule smažená dozlatova, dočervena, karamelizovaná nebo jen zesklovatělá. Jak postupovat?
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Potřebujete nasytit rodinu za pár korun? Zkuste slovenské prívarky. Bývají zeleninové, luštěninové a dokonce bramborové
Další recepty
Tématické fráze: slovenská fazolová polévka fazolačka barevné fazole velké recepty slovenská fazulačka slovenská fazulačka slovenská falozačka slovenská fazolová polévka recept fazolova polevka slovenska fazolačka s nudlemi slovenská fazolová polévka s klobásou slovenská polévka z barevné fazole. barevné fazole velké recept slovenska fazolova fazolacka z barevnych fazoli slovenská fazuľová polievka mňamozní recepty.cz slovenska fazolova polivka fazulacka nové nejlepší slovenské recepty slovenska fazulova
Suroviny: fazole barevné, sůl, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, brambory, klobása, smetana na vaření, olej, cibule, mouka hladká, paprika sušená sladká
Slovenská fazolačka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6OV
16 názorů