Ptáčníkova houboroláda
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 036 kJ / 1 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 180,06 g |
Tuky | 132,72 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 2,20 g |
Sůl | 5,22 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Voní výrazně po houbách a chutná znamenitě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2013 12:33
23. 1. 2013 12:29
22. 1. 2013 21:32
22. 1. 2013 20:59
22. 1. 2013 16:31
22. 1. 2013 14:28
22. 1. 2013 12:21
22. 1. 2013 10:40
maris: maru, protože tak to nazvala moje kamarádka, která to přišla ochutnat a mně to přišlo děsně vtipné
22. 1. 2013 10:35
22. 1. 2013 08:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Morušová marmeláda z domácí pekárny
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí maso s rajčatovo-paprikovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené bagetky
Přidáno před 22 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno 30. 5. 2024 11:15
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno 30. 5. 2024 10:16
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Právě bylo uvařeno:
Zdravá špaldová buchta
Zanetk uvařil před 16 minutami
Drobenkový koláč s ovocem a posypkou
Franibald uvařila před 33 minutami
Bramborový guláš
tara23 uvařila před 1 hodinou
Bílá krémová česnečka
Veronika.Hrozna uvařila před 1 hodinou
Krkovička pro návštěvu
janela1 uvařila před 1 hodinou
Avokádová pomazánečka
jankohrasko uvařil před 1 hodinou
Bezový sirup
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Makronky
Virtuous0112 uvařil před 3 hodinami
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravit hladký a nadýchaný pudinkový krém s námi zvládnou i začátečníci. Stačí dodržet několik důležitých zásad
Režisér a producent Petr Jákl: Zbožňuju chipsy a oříšky a nesnáším vaření podle receptů, raději improvizuji
Pudinkový krém s pomocí robota s námi zvládne každý. Zkuste to jako profesionálové
Další recepty
Tématické fráze: andrea ptáčníková
Suroviny: plec vepřová, špek uzený, houby sušené, vejce, hořčice, omáčka worcesterová, sůl, pepř, kmín celý, smetana na vaření
Ptáčníkova houboroláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GKR5
10 názorů