Houbové sabdží
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 959 kJ / 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,43 g |
Tuky | 1,23 g |
Vláknina | 33,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 78,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Sabdží je indický zeleninový pokrm dochucený kořením. Zelenina je v Indii velmi oblíbená. Je jí dost čerstvé a mnoho druhů po celý rok. Zeleninu Indové upravují různě - samostatně i míchanou s rýží jako rizoto. Zelenina podle toho, jak se upravuje, se také různě nazývá. Někdy je to sabdží, jindy karí nebo sámbar. Jako koření se převážně používá koriandr, kurkuma, karí, chilli, Asafoetida (čertovo lejno), garam masála, kmín, mletý zázvor, hořčičné semínko aj.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2015 16:11
9. 12. 2015 15:47
1. 2. 2013 15:11
31. 1. 2013 20:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 4 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 4 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 16 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 1 minutou
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 30 minutami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 35 minutami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 1 hodinou
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 3 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 4 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 4 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 5 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 14 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: sabdží rizozo s houbami houbová tlačenka videorecept na houbové karbanátky indické houbové rizozo sabdží protlak sabdží maso houbovo bramborove sabdží indické houbové sabdží
Suroviny: brambory, houby, pórek, protlak rajčatový, koření kari, koriandr, kmín celý, semínka hořčičná, kurkuma, paprika čerstvá červená, zázvor, chilli, sůl, máslo, šťáva citronová
Houbové sabdží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vJxm
4 názory