Losos na zázvorovo-jablečné peřince
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 048 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,36 g |
Tuky | 3,64 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 64 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 95,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 2. 2013 10:34
3. 2. 2013 16:54
3. 2. 2013 14:26
3. 2. 2013 10:49
3. 2. 2013 09:41
3. 2. 2013 09:38
3. 2. 2013 09:19
3. 2. 2013 00:21
3. 2. 2013 00:10
2. 2. 2013 23:36
2. 2. 2013 23:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 7 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 21 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 5 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 5 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 9 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 10 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 12 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 12 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 13 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 15 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 15 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
3 recepty na luštěninové saláty z tuňáka v konzervě: Všechny jsou rychlé, syté a lahodné
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Tématické fráze: losos na s jablky pstruh na zeleninove perince zázvorovo jablečná pomazánka
Suroviny: losos, cibule, jablko, zázvor čerstvý, chilli paprika čerstvá, olej, sůl, pepř, koření kari, skořice, ocet jablečný, cukr hnědý, šťáva citronová
Losos na zázvorovo-jablečné peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9kN
11 názorů