„Pečený“ Segedínský guláš
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 360 kJ / 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,00 g |
Tuky | 16,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
U nás omáčky moc nevaříme, ale tento "segedín" tak ten děláme rádi.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 8. 2014 18:43
2. 7. 2014 12:34
31. 1. 2014 15:44
22. 7. 2013 18:36
20. 5. 2013 00:31
14. 4. 2013 20:36
11. 2. 2013 23:38
9. 2. 2013 20:24
9. 2. 2013 17:41
9. 2. 2013 17:22
Pak schází objektivita a kontinuita diskuze
9. 2. 2013 15:59
9. 2. 2013 15:48
9. 2. 2013 15:11
9. 2. 2013 10:31
9. 2. 2013 10:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 8 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 22 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 52 minutami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 56 minutami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 2 hodinami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 3 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 3 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Další recepty
Tématické fráze: segedínský guláš dle pohlreicha segedínský guláš v troubě segedin pečený v troubě zapečený segedinský guláš segedínský guláš z trouby segedínský guláš z vepřového masa v troubě segedin v troubě segedínský guláš do trouby segedínský guláš recept v troubě segedínský guláš podle vodochodského segedín z trouby segedínský guláš podle polreicha ivan vodochodský segedínský guláš segedínský guláš vodochodský segedín podle vodochodského segedínský guláš segedínský guláš dle vodochodskeho zapečený segedín ivan vodochodský recepty pečený segedýnský guláš
Suroviny: maso vepřové, zelí sladkokyselé, cibule, sůl, pepř, paprika sušená sladká
„Pečený“ Segedínský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MBnP
17 názorů