Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj starý časopis Albert
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 5. 2020 14:42
ZaSolanem: Já díky za vyzkoušení
30. 5. 2020 12:55
Zapomněla jsem pepř, ale i tak to bylo moc dobré. Díky za recept.
14. 9. 2019 11:08
"Náhodné recepty" Jinak by mi tahle dobrota unikla ( a to jsem hledala něco úplně jiného...)
Hrubozrnná hořčice? Za mne Maille, stejně jako jejich dijon a medová. Ale ta hrubozrnná nějak zmizela z trhu, ale ještě mám skleničku v zásobě
Hrubozrnná hořčice? Za mne Maille, stejně jako jejich dijon a medová. Ale ta hrubozrnná nějak zmizela z trhu, ale ještě mám skleničku v zásobě
8. 3. 2013 12:57
7. 3. 2013 20:38
jednoduchy napad, ale chutny, takovy jsou vzdycky nejlepsi! Za inspiraci bod a ja provedu. Mozna to i zprznim pridanim kecupu, kombinace horcice a kecupu pro me nema konkurenci, snad jen pridanim krenexu, kterej ovsem nemam... Ale ty francouzky horcice nic moc, mam radsi ceskou, mozna je to tim, ze ji tady tezko shanim
7. 3. 2013 18:07
Nevypadají zle, i já bych si dala s chutí
7. 3. 2013 17:36
Andrejka, krásne zemiaky Zemiaky sú okrem zmrzliny jediné, čím ma môžeš podplatiť
7. 3. 2013 15:52
1974andrea: díky za odpověď
7. 3. 2013 15:46
1974andrea:Taky používám hrubozrnnou Bornier a v sobotu zkusím ke kuřecímu steaku
7. 3. 2013 15:38
7. 3. 2013 14:10
7. 3. 2013 14:10
7. 3. 2013 14:03
To bych si s chutí dala
7. 3. 2013 13:53
Holky, já používám francouzskou Bornier. Zdá se mi nejméně nakyslá. Ale mně ta chuť vyhovuje, každému nemusí
7. 3. 2013 13:50
Taky bych měla stejný dotaz, jako maris
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 19 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 21 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 22 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno 30. 5. 2024 08:30
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno 29. 5. 2024 18:01
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Tiramisu od Itala
Veronika.Hrozna uvařil před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Doubnerka uvařila před 11 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Doubnerka uvařila před 11 hodinami
Třešně ve vlastní šťávě
Bobule77 uvařila před 11 hodinami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Moanka uvařil před 12 hodinami
Bramborák POHODA
Lukas11. uvařila před 12 hodinami
Bezový sirup
Jana2017 uvařil před 12 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
EllyU uvařila před 12 hodinami
Brokolicový krém
VeronikaV. uvařila před 12 hodinami
Těstoviny raz - dva...
Walderama08 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 receptů na brokolicovou polévku: Na zjemnění je skvělá smetana, nechte se inspirovat
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Další recepty
Tématické fráze: brambory s hořčicí brambory s hrubozrnou hořčicí brambory v hořtici brambory v horcici hořčicové brambory pečené brambiry s hrubozrnnou hořčicí hořčičné brambory brambory s hortici hořčičné brambory top recepty pečené brambory s tymianem a horcici šťouchané brambory s hrubozrnou hořčicí brambory v horcicne brambora s hořčicí peczone perogi americke brqmbory s tymianem pečené brambory s francouzskou hořčicí brambory s hrubozrnou hořticí albert tymianove brambory
Suroviny: brambory, hořčice hrubozrnná, máslo, citron, tymián čerstvý, sůl, pepř
Brambory s hrubozrnnou hořčicí a tymiánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOBP
19 názorů