Dalmatské hovězí
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 902 kJ / 1 889 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,02 g |
Tuky | 103,07 g |
Vláknina | 12,99 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,75 g |
Sacharidy | 38,52 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 6. 2014 12:47
Musím jen dopoučit. Opravu výborná chuť!!! Dlouho jsem nemel tak chutnou podobu hovězího.
18. 7. 2013 11:57
Tenhle recept mě zaujal,hned když byl vložen.Od té doby byl v oblíbených a teprve o víkendu jsem ho vyzkoušela.Moc nám chutnalo.Je lepší uvařit den dopředu,aby se to pěkně uleželo a chutě se propojily.
12. 3. 2013 17:07
krásná barvička rebuša přidá bodíčka
11. 3. 2013 11:51
Vlmi pěkný recept Ivo
11. 3. 2013 11:15
určitě dobrota úžasná barva
10. 3. 2013 21:10
10. 3. 2013 18:07
Řapík je skvělý v jakékoli úpravě, dá se chroupat i syrový. tenhle recept vyzkouším v pomaláči,úplně cítím tu kombinaci všech surovin, fakt moc krásný recept.
10. 3. 2013 17:13
Líbí se mi tyhle kombinace, kde jsou švestky a řapík
10. 3. 2013 14:54
moc pěkné
10. 3. 2013 14:47
V tomhle případě bych se přimlouvala za použití tlakáče nebo pomalého hrnce. Ale jinak se mi to líbí
10. 3. 2013 14:47
Hovädzinka vyzerá ohromne, iste je veľmi chutná.-)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 7 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 10 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 4 minutami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 26 minutami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 1 hodinou
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 2 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 3 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Pajaja uvařila před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Adena uvařila před 3 hodinami
Slaný koláč
Fijolkauwu uvařil před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: dalmátské víno dalmátská kuchyně hovezi recepty dalmátský hovězí guláš dalmátské hovězí maso dalmátská hovězí pečeně salmatske hovezi dalmatská kuchyně recepty hovězí maso když ztmavne dalmatské čufty recept znojemská v pomalaci hovězí maso po dalmatsku dalmatský guláš recepty z hovězího www vyborne hovezi výborné hovězí uvarit den dopredu hovezi licka na vine co uvařit den dopředu hovězí na cesneku v pomalaci výborné hovězí z tlakáče
Suroviny: hovězí zadní, slanina anglická, cibule, petržel, mrkev, česnek, rajče loupané, celer řapíkatý, švestky sušené, víno červené, hořčice, olej olivový, bobkový list, rozmarýn, tymián, sůl, cukr, pepř
Dalmatské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wgOR
11 názorů