Neboršč z domácích zásob
Suroviny
Porce: přibližně 4 - 6
Nutriční hodnoty
Energie | 931 kJ / 223 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,98 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 175 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 42,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Opravdu to původně byl takový mišmaš, protože jsem potřebovala spotřebovat čerstvou červenou řepu. Ale když jsem to nandala na talíř, tak můj přítel prohlásil: "Cos tam dala za vývat? Vždyť v tom není maso. To je bujon?". To mi vyrazilo dech, vždyť já bujon vůbec nepoužívám. No maso tam hledal zbytečně a jelikož milujeme pravý spíš ukrajinský než ruský boršč, tak to bylo chuťově opravdu velmi podobné a moc nám to chutnalo. Tak přeju všem, co to zkusí dobrou chuť, ať chutná tak, jako nám.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2013 00:42
12. 3. 2013 21:53
12. 3. 2013 21:06
12. 3. 2013 20:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 20 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 22 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 8 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 8 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 9 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 9 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 9 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 10 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 10 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 12 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 12 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: domaci pasata ukrajinsky mišmaš borsc se zavre řepy omáčka z pasata di pomodoro jak spotřebovat červenou řepu pasata di pomodoro příprava boršč v takovém hrnci recept podle zásob
Suroviny: řepa červená, cibule, mrkev, brambory, pasírované rajčata, křen, voda, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, koření hřebíček, sůl
Neboršč z domácích zásob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7KE
4 názory