Pondělní steak
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 2 274 kJ / 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,50 g |
Tuky | 6,55 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 238 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 8,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 6. 2013 20:37
Stará Myslivecká : československy ?
29. 6. 2013 20:37
Stará Myslivecká :abyste si v rámci svého zdraví ale neublížila, máme o vás starost
29. 6. 2013 20:36
tejaja: Presně to isté som chcela povedať
29. 6. 2013 20:31
Stará Myslivecká : Keď je vám z toho zle, tak v rámci ochrany svojho zdravia by ste tu nemali chodiť a pozerať fotky
29. 6. 2013 20:29
spagetka: A proč bych nemohla?? To je tady zakázáno napsat, když se mi něco nelíbí?!?! Nebo se tady mohou vyjadřovat pouze registrovaní snad?!?!?!?!
29. 6. 2013 20:16
Stará Myslivecká :proč to teda komentujete? Já bych to s noblesou přešla a nazdááár, nepogtřebuju si vylejvat pocit méněcennosti neregi.
29. 6. 2013 20:13
Tak odporné fotky jsem tady už dlouho neviděla! Ty vaše recepty jsou otřesné, raději sem nic nefoťte, je mi z toho zle a ty okousané kosti u ostatních receptů atd, to je jak fotky obsahu odpadkového koše po týdnu! Tfuj
24. 6. 2013 12:45
Chacháááá ty jsi mi teda gurmán A to zelený maso na fotce mě teda moc nenalákalo
18. 4. 2013 17:59
Aha .... No co nabrečím...
18. 4. 2013 17:44
Víťa: Na té fotce syrového masa na obalu.
18. 4. 2013 17:24
Pejli: Jaké Polsko???
16. 4. 2013 20:43
až na to Polsko, dala bych si
16. 4. 2013 16:49
1974andrea: tuhé to není,neboj.
16. 4. 2013 16:47
Pondělní proto že jsem ho dělal v pondělí
16. 4. 2013 14:38
Víťo, Ty asi máš rád brambory prohnané přes prasátko, že?
To prý říkával můj děda, měl rád kus dobré flákoty přes celý talíř a k tomu 1 brambůrku, aby se neřeklo.
A proč je steak pondělní? - to jako že co zbylo od neděle?
To prý říkával můj děda, měl rád kus dobré flákoty přes celý talíř a k tomu 1 brambůrku, aby se neřeklo.
A proč je steak pondělní? - to jako že co zbylo od neděle?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 2 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 8 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 33 minutami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 2 hodinami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 4 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 4 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 4 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 5 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 5 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 6 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít popenec v kuchyni i domácí lékárně. Naše babičky to věděly
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Další recepty
Tématické fráze: recept na steaky top recept steak myslivecké fotky stare ceho se dela stara myslivecka recepty recept na stejky z veproviho masa chuck flap steak recept chuck flap recept pondelni recepty uzasny steak recept top recepty steak recept na steak pro chlapa
Suroviny: hovězí zadní, brambory, tatarská omáčka, olej, sůl, pepř
Pondělní steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yAmg
19 názorů