Keblaf
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 343 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,00 g |
Tuky | 9,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 195 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
PS: Kebab umí udělat každý, ale Keblaf ? :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2013 11:47
21. 5. 2013 22:05
21. 5. 2013 20:21
21. 5. 2013 20:21
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dalamánkové bagety
Přidáno před 1 hodinou
Domácí marshmallow
Přidáno před 4 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 5 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 21 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 51 minutami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 1 hodinou
Lilková pomazánka s majonézou
Alicia8 uvařil před 1 hodinou
Dršťková polévka z hlívy
Leninka12 uvařil před 1 hodinou
Ledvinky dušené
czvlakan77 uvařila před 2 hodinami
Brokolice s Nivou
Marylka uvařila před 2 hodinami
Kuře na rýži
limosek uvařila před 3 hodinami
Kynutý tvarohový závin
Alena Cerna uvařila před 3 hodinami
Kuřecí smetanový pekáček
kimlo uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Vzpomínáte na Tuzex? Za bony se tam daly koupit žvýkačky, kvalitní čokoláda, whisky i káva
Kecaný koláč, tzv. podmokelský, pochází z Děčína. Víte, jak se připravuje a čím se plní?
Jak se daří finalistům Peče celá země: Vojtěch vyprodává kurzy, Tereza frčí na sítích a Roman se naučil důležitou věc
Další recepty
Suroviny: maso hovězí mleté, brambory rané, sůl, pepř, olej, pažitka, omáčka worcesterová, omáčka sojová, solamyl, chilli
Keblaf
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZGNJ
4 názory