Dalamánkové bagety
Lehoučké bagetky, zadělané odvarem z melty, s přídavkem trochy strouhaných vařených brambor, které prodlouží trvanlivost pečiva. Melta zařídí střídě barevně trochu tmavší, kávový podtón a je nepatrně poznat i na chuti. Celkově jsou bagety hodně kypré, voňavé a moc dobré.
Suroviny pro 4 kusy
4 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 11 922 kJ / 2 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,55 g |
Tuky | 63,54 g |
Vláknina | 36,47 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 488,61 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 5. 2024 10:11
22. 5. 2024 06:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 2 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 3 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 4 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 5 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 22 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Právě bylo uvařeno:
Tatranské kotlety
kimlo uvařila před 31 minutami
Zasmažená pórková polévka
Janet.P uvařila před 59 minutami
Vídeňské brambory
betkav uvařila před 1 hodinou
Srbské rizoto z mletého masa
Ana_Kreb uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 1 hodinou
Lososová frittata
Moanka uvařila před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 3 hodinami
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 7 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak správně tvarovat veku, aby byla jemná a nadýchaná? Díky videonávodu to zvládnete snadno
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Suroviny: melta, sladěnka, droždí čerstvé, mouka hladká, melta, olej, sůl, kmín drcený, brambory, mouka celozrnná žitná, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká
Dalamánkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wprlX
2 názory