Jehněčí kotletky v marinádě
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 128 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,45 g |
Tuky | 36,10 g |
Vláknina | 3,10 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 19,15 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 1. 2009 22:39
2. 1. 2009 08:55
Čo sa týka toho jahňacieho, ak by si kúpila stehno, tak by to poznať nemusel, kotletky áno, tie sú malé, to by poznal hneď Ale ono chuť diviny, jahňaciny, kozľaciny úplne neodstrániš, ani pacovaním, ono tá príchuť zostane troška vždy. Iba že by si ho presvedčila, že je to od vínaz marinády, ono je to aj pravda. mäso získa vínovú príchuť
2. 1. 2009 00:18
1. 1. 2009 22:57
1. 1. 2009 22:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 2 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 33 minutami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 58 minutami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 1 hodinou
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 1 hodinou
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 1 hodinou
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 3 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 4 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jídelníček na zámořských lodích 19. století: Při čtení se sbíhají chutě! Podávaly se lívanečky, smažený platýz, šampaňské i zmrzlina
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí nejlepší recept jehněčí maso recepty jak naložit jehněčí maso jehněčí kýta nejlepší recept jehněčí hřebínek recept jehněčí medailonky jehněčí kotlety na grilu jehněčí hřebínek pohlreich jak naložit jehněčí na gril jehněčí podle pohlreicha jehněčí na grilu naložení jehněčího masa jehněčí maso recepty naložit jehněčí panenka recepty recepty na jehněčí maso jehneci maso recept jehněčí kotleta na grilu recepty jehněčí hřebínek jehněčí maso jehněčí medajlonky
Suroviny: kotleta jehněčí, jogurt bílý, víno bílé suché, olej, tymián, rozmarýn, koření kari, koření černé, sůl, cukr
Jehněčí kotletky v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJj3
5 názorů