Ako na pizzu?
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 71 380 kJ / 17 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 329,75 g |
Tuky | 56,52 g |
Vláknina | 94,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3 760,62 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2016 11:40
Ahoj, nejsem v kuchyni ještě uplně zručná. Mohl by sem někdo dát recept na jednu pizzu? Jednotky mi vždycky dělaly problém Děkuju moc moc
4. 8. 2014 15:55
geo: Ono to těsto - upečené taky podle toho vypadá - jako papírek, někdo to takhle má rád, já pizzu nemusím vůbec, jen jsem tak nakoukla
4. 8. 2014 15:44
Klobouk dolů , opravdu pěkně provedený popis práce (psaný i fotografie). Zatím mám jen těsto,ale opravdu měkkoučké doufám, že se vyvede.
+bod
+bod
6. 3. 2012 16:59
Nejlepší pizza těsto, jaké jsem kdy dělala . S těstem se krásně pracovalo a chutnalo ještě lépe, byly z něj pizzy jako z pizzošky . Jen i těch 10 kousků bylo pro nás moc, tak jsem neupečené pizzy zamrazila. Super recept, díky za něj .
8. 6. 2011 23:54
...
4.7kg Muky Farina tipo 00
1/2 kavovej lyzicky susenych kvasnic
hrst soli...
Opravdu na 5kg mouky půl lžičky kvasnic?
Tzn. na půl kila mouky 1/18 lžičky kvasnic ... trochu málo, ne?
4.7kg Muky Farina tipo 00
1/2 kavovej lyzicky susenych kvasnic
hrst soli...
Opravdu na 5kg mouky půl lžičky kvasnic?
Tzn. na půl kila mouky 1/18 lžičky kvasnic ... trochu málo, ne?
6. 3. 2011 12:42
Ohromný, Ricky, jsi borec !!! +1
5. 2. 2011 22:51
Vypadá moc dobře, zítra vyzkouším.
18. 7. 2010 19:45
To je dobra otazka jak na pizzu , koupite si letenku do Italie a tam mate opravdovou pizzu.
13. 4. 2010 21:46
a pekl jsem to v elektricke troube na 250° asi 15min
13. 4. 2010 21:44
Paradni recept, skvele testo
pouzil jsem pomery co psala Nova 2009 jen jsem to upravil na polovic vysli ztoho 4 strdni pizzy takze pro rodinku akorat(jen tedy sem pridal vice olej testo bylo moc tvrde ale s vic olejem se to zlepsilo)
0,3l vlažné vody, 1/8 kostky droždí, 1 kávové lžičky soli, 0,5 kg mouky 00 , aspon 2 polévková lžíce olivového ale lepsi budou 3 .
A rajcatovou omacku doporucuji delat si vlasni je lepsi jak kecup
ja ji delal ze sparenych nakrajenych rajcat pridanych na panvicku s orestovanym cesnekem na olivovem oleji a ke konci vareni sem pridal spetku oregana
jinak tady je vysledek
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs378....
pouzil jsem pomery co psala Nova 2009 jen jsem to upravil na polovic vysli ztoho 4 strdni pizzy takze pro rodinku akorat(jen tedy sem pridal vice olej testo bylo moc tvrde ale s vic olejem se to zlepsilo)
0,3l vlažné vody, 1/8 kostky droždí, 1 kávové lžičky soli, 0,5 kg mouky 00 , aspon 2 polévková lžíce olivového ale lepsi budou 3 .
A rajcatovou omacku doporucuji delat si vlasni je lepsi jak kecup
ja ji delal ze sparenych nakrajenych rajcat pridanych na panvicku s orestovanym cesnekem na olivovem oleji a ke konci vareni sem pridal spetku oregana
jinak tady je vysledek
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs378....
29. 3. 2010 17:53
protože se pořád pídím po nějakým receptu na pizzu,který by splnil moje představy vyzkoušela jsem i tenhle recept.Díky moc!!!Tohle je přesně ONO :D
20. 2. 2010 11:47
moc dobrá pizza... opravdu tenoučká
8. 1. 2010 12:30
Pavle, já peču úplně na max. 275°C asi 10-15 minut. Z půl kila mouky mám 2 plechy, těsto vytahuji hodně do tenka
8. 1. 2010 12:23
Pavle určitě se dá, já peču krátce cca 15min na 180-200stupňů.Musíš mít ale těsto rozválené opravdu do tenka, silnější pizzu peč na 175st asi 25- 30 minut.
8. 1. 2010 12:20
Ahoj. Dá se upéct i v normální troubě místo v peci? Jestli ano, na kolik stupňů?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 7 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 44 minutami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 45 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 53 minutami
Grilované makrely
mkab uvařil před 1 hodinou
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 3 hodinami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 3 hodinami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 3 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Aksamitník je nenáročná letnička. Poradíme, jak rostlinu pěstovat, aby bohatě kvetla
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: těsto na picu recept na pizzu recept na picu recepty na picu výroba pizzy výroba pizzi pizza recept pica recept jak udelat picu recepty pica pizza recept video cesto na picu jak upéct picu recept na těsto na picu recept pica mouka na pizzu výroba těsta na pizzu pica recepty ako na pizzu výroba pizzy video
Suroviny: voda, mouka farina, kvasnice sušené, sůl, olej olivový, protlak rajčatový, sýr strouhaný, bylinky
Ako na pizzu?
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpDM
32 názorů