Jak vytvarovat těsto na pizzu hned dvěma způsoby. Video vás naučí připravit dokonalou italskou pochoutku
Oblíbená pizza nesmí chybět na žádné party i na příjemné večeři s rodinou a přáteli. Vyzkoušejte s námi domácí pizzu z kynutého těsta a ingrediencemi přesně na míru. Poradíme, jak vytvarovat těsto na žádanou italskou specialitu.
Pizzu znali lidé již před více než 1000 lety a i dnes patří mezi oblíbené pokrmy po celém světě. Připravte dnes k večeři tento populární slaný koláč a vyválejte těsto jako praví Italové. Zkusíte to s námi?
- Na vál dáme trochu mouky a vyklopíme nakynuté těsto.
- Těsto podle potřeby rozdělíme na menší části.
- Buď těsto vyválíme válečkem, nebo protáhneme pomocí prstů.
- Přeneseme na plech s pečicím papírem a postupně přidáváme oblíbené suroviny.
- Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 220 °C po dobu 8-9 minut.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jakou pizzu milujete?
Když se řekne pizza, každý si vybaví tu, kterou má nejraději. Připravte snadno a rychle domácí pizzu s oblíbenými surovinami celé rodiny. Pokud jste stále ještě nenašli svého favorita, doporučujeme náš bohatý receptář.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 34 minutami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 4 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 15 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 18 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Býkům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
Jak dlouho vydrží pečicí papír a jaký zvolit, aby se dal na pečení využít opakovaně? Všímat si musíme hlavně gramáže
Komentáře