Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 748 kJ / 1 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,53 g |
Tuky | 41,31 g |
Vláknina | 69,70 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,08 g |
Sacharidy | 66,07 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Recepty mlsných jazýčků
(autor neuveden)
Mám vyzkoušené a má to vskutku příznačný název.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2011 16:02
blanka: děkuji za chválu-potěšilaa dík za vyzkoušení
9. 12. 2011 20:19
Užasný recept, opravdu chutově vynikající,děkuji za inspiraci.. přidala jsem navíc kardamon a trochu chili papriček.. super.
9. 11. 2010 21:00
Skyppe, tak to se moc těšííím
8. 11. 2010 22:30
dnes jsem si to nasšel jelikož jsem dostal jehněčí kýtu a tak se do ní zítra pustím dám vědět jak to dopadlo
1. 2. 2009 15:04
Tejajo, to jsi mě tak potěšila, až se tu "tetelím" a kdybych měla špatnou náladu, jakože nemám, tak by se mi musela určitě hóóódně vylepšitDíky moc a fotečka nemá chybu, je pěknáa jestli je to kýta, nebo kotletka je úplně fuk, prostě to je to nejlepší a to je jehněčí.
1. 2. 2009 14:10
Bibinka, chutnalo Nebolo to síce prvé jedlo po diétke, ale je to skutočné výborné Jedinú zmenu, ktorú som urobila, bola v tvare mäsa, mala som jahňacie kotletky, tak som použila kotletky, nerezala som ich. Je to skutočne vynikajúce, ak by sa dalo, tak dám 10 bodíkov.
1. 2. 2009 11:43
Tejajo, už jsem napnutá, jak Vám bude chutnat,dej vědět a dobrou chuť
1. 2. 2009 11:01
Tak, koukám, že to dnes Terezka bude asi vařit, jsem na to zvědavá!!
14. 1. 2009 14:41
13. 1. 2009 22:44
Tejajo, než bych tam došla, tak bych dopadla jako ten Čech co odjel k vám a tam umrznul v jeskyni.Zdá se mi to nemožný...
13. 1. 2009 22:01
Tak príď moja k nám, urobím o jednu porciu viac
13. 1. 2009 21:53
Tejajo, to mám radost, že jsem Ti kápla do notya po té dietě budeš asi v sedmém nebi až to budeš baštit Apropo, nechceš mi kousek toho jehněčího poslatjó, kdyby to tak šlo jednoduše...
13. 1. 2009 21:50
Jani R, úplně to ten recept není (už jsem ho našla), ale jak tak koukám,tohle jídlo by mohl s přehledem a k tomu rýži, nebo brambory. Tak jo, klidně udělej i z hovězího masa, já taky vždycky nemám jehněčí.
13. 1. 2009 20:54
Biiiiibiiii Tak toto bude prvé jedlo po diéte, ktoré urobím. Jahňacie je v mrazáku. Ty si poklad
13. 1. 2009 20:44
Bibi, není to ten recept i pro diabetiky? Cos psala, že hledáš? Bylo by fajn, přidat pár dia "obědů", popřípadě večeří, ale dát tam tu kategorii. Však to může jíst i nediabetik, ne?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 18 minutami
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 20 minutami
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 30 minutami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 54 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 1 hodinou
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 2 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 5 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Výroba jelítek krok za krokem: Jak na přípravu této zabíjačkové pochoutky
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Další recepty
Tématické fráze: jehneci maso recepty recepty z lilku recepty s lilkem jehněčí nejlepší recept jehněčí recepty recept jehneci plicky jehněčí plíčka na smetaně jehneci lilek jehněčí plíčky na smetaně jehněčí plíčky maso s lilkem hovezi s lilkem plíčky na smetaně jehněčí tatarák z koňského masa maso s lilkem tatarák z jehněčího varime s lilkem lilek hovezi recepty na večeři s lilkem pličky z jehněčího masa
Suroviny: kýta jehněčí, česnek, celer, lilek, rajče, fazolky zelené, vývar hovězí, rozmarýn, majoránka, olej, sůl, pepř
Jehněčí s lilkem pro mlsné jazýčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYwr
15 názorů