Kachní prsa se slaninou, na červeném víně
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 6 126 kJ / 1 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,86 g |
Tuky | 139,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 7,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Každý má rád maso propečené jinak, tak ho podle toho pečeme v troubě s alobalem, i pak bez.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 1. 2017 18:30
19. 6. 2016 13:09
5. 10. 2014 09:46
22. 8. 2013 08:56
21. 8. 2013 23:29
21. 8. 2013 22:57
21. 8. 2013 22:32
21. 8. 2013 22:24
21. 8. 2013 22:10
21. 8. 2013 22:02
21. 8. 2013 21:46
21. 8. 2013 21:25
21. 8. 2013 19:43
21. 8. 2013 19:40
21. 8. 2013 17:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené bagetky
Přidáno před 3 hodinami
Bulgur s opečenou zeleninou a žampiony
Přidáno před 6 hodinami
Papriky plněné salátem s nakládanými tvarůžky
Přidáno před 7 hodinami
Krevety s brokolicí a rýží
Přidáno před 9 hodinami
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno 29. 5. 2024 14:47
Právě bylo uvařeno:
Jablkový perník
evik_svistik uvařila před 1 hodinou
Zvěřinové Irish stew ( Irské dušené)
sofia_loren uvařila před 1 hodinou
Tiramisu od Itala
sofia_loren uvařil před 1 hodinou
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
sofia_loren uvařila před 1 hodinou
Oříškový sen - sušenky
Duduska uvařila před 2 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MartinaR uvařila před 3 hodinami
Cibulové zelí
janatka uvařila před 4 hodinami
Zeleninový salát s Cottage
Denade uvařila před 4 hodinami
Rychlá omáčka z mletého masa na špagety
Cinderka uvařila před 5 hodinami
Frgálová buchta
Maxa75 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kam za nejlepšími řízky v Praze? Eliška zjišťovala, kde mají největší porce a kde umí skvělou bramborovou kaši
Jak nejlépe skladovat jahody: Když použijeme fígl se zavařovací sklenicí, vydrží jahody v lednici až tři týdny
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: kachna na červeném víně kachní prsa úprava úprava kachních prsou kachní prsa v troubě jak pect kachni prsa kachní prsa kachní prsa - úprava jak dlouho pect kachni prsa kachni prsa recept vynikající kachní prsa vaříme kachní prsa kachní prsa příloha úprava kachního masa úprava kachního prsa kacni prsa uprava kačeních prsou kacni prsa na víně uprava kachni prsa steak z kachních prsou kachni prsa s omackou z cerveneho vina
Suroviny: prsa kachní, slanina, víno červené, sůl, pepř čtyř barev, máslo, bylinky, olej
Kachní prsa se slaninou, na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PGYz
16 názorů